Op zondag 22 oktober jl. sloot duikteam Sub Aqua Libera (SAL) op traditionele wijze haar buitenduik seizoen 2017 af.

In de koude en regenachtige ochtend maakten een aantal dappere leden gezamenlijk de laatste buitenduik van dit seizoen. Onder water zagen zij o.a. palingen, snoeken en flinke scholen baarzen. Na de verfrissende duiken verzamelden de clubleden zich in het clubhuis voor een warme kom heerlijke erwtensoep. 

 


Traditiegetrouw maakt ook dit jaar Paul Keuben ruim 30 liter soep om alle leden mee te verwarmen. De rest van het jaar trainen de leden op donderdag avond in het zwembad in Lobith en in het voorjaar wordt er weer in Nederlands zoet en zout water gedoken.


Duikteam SAL biedt duikcursussen voor beginnende en gevorderde duikers vanaf 14 jaar. Als je interesse hebt in het volgen van een goede duikcursus kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een introductieduik door te mailen naar opleidingen@subaqualibera.nl. Einde van dit jaar gaat er weer een beginners cursus van start. Natuurlijk heeft duikteam SAL ook een speciaal jeugdprogramma. Iedere donderdag avond leren kinderen vanaf 10 jaar onder begeleiding van enthousiaste jeugdtrainers snorkelen en duiken. Natuurlijk mogen speciale funlessen en af toe een extra jeugdactiviteit daarbij niet ontbreken. 

Tot slot is het mogelijk om een kinderfeestje of bedrijfsfeestje bij duikteam SAL te organiseren. Wil jij ook leren duiken of wil je kennis maken met deze gezellige vereniging? Kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl en mail je vragen naar info@subaqualibera.nl

Anderen lezen ook:  We love Marsa Alam - en dan vooral SS Hamada!