In het prachtige appartementencomplex genaamd Djambo kun je van alle vrijheid en rust genieten. «We horen nu heel vaak dat Bonaire in deze tijd de perfecte plek is om tot rust te komen en de batterij weer op te laden.» En helemaal fijn voor duikers zonder kids: Djambo is Adults Only!

Djambo… Die naam kennen we ergens van!

We wilden een vrolijk klinkende naam, die kort en krachtig was. Tijdens een vakantie hoorden we een liedje en het refrein daarvan was zo vrolijk, exact hoe wij ons complex voor ogen hadden. Het gaat om het nummer Jambo Jambo Jambo van Ragga Two Sunshine.

En omdat we wilden dat de naam in het Nederlands en het Engels hetzelfde zou worden uitgesproken, hebben we er een D voor geplaatst, en zo werd het Djambo.

Vertel eens over jullie verblijf, wat maakt jullie uniek?

Djambo is een kleurrijk en kleinschalig appartementencomplex met volledig ingerichte appartementen. Zowel onze appartementen als Djambo als geheel, is ruimer opgezet dan gemiddeld. Djambo is zeer rustig en gunstig gelegen: op loopafstand van het centrum en de restaurants, vlak bij de supermarkten en meerdere duikscholen.

Jullie zijn Adults Only?

Inderdaad kun je alleen vanaf de leeftijd van 16 jaar bij Djambo verblijven. Wij hebben hiervoor gekozen zodat onze gasten heerlijk en in alle rust kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. We hebben gemerkt dat dit door onze gasten als zeer prettig wordt ervaren.

Djambo

Hoe zien de appartementen eruit?

Onze tweepersoons-appartementen hebben een aparte slaapkamer, badkamer, grote inloopkast en, voor de ultieme tropische ervaring: een ruime outdoor living met volledig ingerichte keuken.

Anderen lezen ook:  Uitslag Suunto Fotochallenge 2019

Onze vier-persoonsappartementen hebben twee slaapkamers, een grote badkamer met dubbele wastafel, een ruime, volledig ingerichte keuken met buiten een zeer ruim schaduwrijk terras.

Alle appartementen kijken uit over de tropische tuin met in het midden het zwembad. Alle slaapkamers hebben airco en een ventilator en je kunt zelf kiezen of je een kingsize bed wilt, of twee aparte bedden. De inrichting van de appartementen kenmerkt zich door de vele vrolijke kleuren, heel Caribisch!

Waarom zijn jullie zo geschikt voor duikers?

Door onze centrale ligging zijn we een makkelijke uitvalsbasis voor zowel het duiken in het zuiden als het noorden van Bonaire. We werken samen met meerdere duikscholen, die allemaal op korte afstand van Djambo zijn gelegen, te voet of met transfer.

Neem bijvoorbeeld VIP-Diving, dit ligt bij ons om de hoek. Wil je geen gedoe met duikflessen? Dan hebben we een samenwerking met AB Dive. Deze haalt en brengt jouw duikflessen bij Djambo, wel zo relaxed.

Hoe gaan jullie om met corona?

Bij Djambo is alles zo ruim opgezet dat social distancing vanzelf gaat. Eigenlijk het enige wat anders is, is het verwelkomen van onze gasten.

Normaal deden we dat met een big smile, een gezellig praatje en een warme handdruk. Nu houden onze gasten de warme handdruk tegoed voor een volgende keer!

Faciliteiten Djambo

✔ Magnesium zwembad

✔ Spoelbakken voor duikmaterialen

✔ Grote duiklocker voor drogen materiaal

✔ Relaxplek met hangmatten

✔ Kleine bar

✔ Privéparkeerterrein

www.djambobonaire.com