Op 4 mei 2021 is Eigen-Wijze Duikreizen BV failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.

Klanten die een reis geboekt hebben bij Eigen-Wijze Duikreizen BV of een voucher met SGR-garantie hebben, ontvangen binnenkort een bericht van SGR. Op dit moment is SGR nog in afwachting van de klantgegevens en alle overige informatie. Zodra SGR inzicht heeft in alle informatie, zal SGR de klanten individueel informeren. Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website en onze social media in de gaten voor de laatste updates.

Advies SGR

In alle gevallen geldt dat wij dringend adviseren geen betalingen meer aan Eigen-Wijze Duikreizen BV te doen voor nog niet aangevangen reizen. Betalingen gedaan na 5 mei 2021 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

Klanten

SGR verzoekt klanten van Eigen-Wijze Duikreizen BV om hun Reisvoucher niet via ‘Claim je voucher’ in te dienen. Via deze pagina kan er alleen geclaimd worden als een reisonderneming de Reisvoucher na vervaldatum van de voucher niet heeft terugbetaald. Dus niet in het geval van faillissementen. Claims ontvangen via ‘Claim je voucher’ naar aanleiding van het faillissement van Eigen-Wijze Duikreizen BV worden niet in behandeling genomen.

Eigen-Wijze Duikreizen

Vragen?

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar sgr@sgr.nl onder vermelding van ‘Eigen-Wijze Duikreizen BV’.

Ook interessant voor jou:

Lees gratis de digitale special DUIKEN in Nederland

Lezersreizen DUIKEN 2022

Anderen lezen ook:  Saba: een uniek eiland vol verrassingen