In de winkel van ESKO Diveworld vind je alle grote merken samen met het beste advies en de scherpste prijs. Kwaliteit en deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Gemeenschappelijk deze kwaliteit in de branche hoog houden is niet makkelijk. Dankzij de brancheorganisatie HISWA Vereniging zijn we nu met een grote groep winkeliers die allemaal de kwaliteit hoog willen houden. Dat is makkelijker voor de winkeliers en overzichtelijker voor de consument. Wij zijn er trots op om het HISWA logo te kunnen voeren.

In onze winkel nemen we graag de tijd om je goed te informeren over alle materialen, zodat je de beste keuze kunt maken.

 

Esko DIVEWORLD
Straat + huisnummer: Voorheuvel 64
Postcode en woonplaats: 3701 JG ZEIST 
Telefoon: 030-6925088 
emailadres: info@eskodiveworld.com
website: www.eskodiveworld.com 

Dealerschappen
Aeris, Animal, Arena, Atomic Aquatics, Aqualung, Aqua Sphere, Aquatec, Bare, Beuchat, Breatheology, Bright Weights, Brunotti, Camaro, Dicapac, GreenForce, Head, Hollis, Intova, Light & Motion, Mares, McNett, Metalsub, Momentum, Oceanic, Ocean Reef, Omer, Riff, Scubapro, SeaLife, Seapearls, Seashell, Sola, SSI, SSI Fashion, Stahlsac, SubGear, Sublest, Suunto, Swimways, Tecline, Trident, Tusa, UKinetics, Underwave, Uwatec, Wenoka, Xtar

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: van 11.00 tot 19.00
Woensdag: van 11.00 tot 19.00
Donderdag: van 12.00 tot 21.00
Vrijdag: van 12.00 tot 21.00
Zaterdag: van 09.00 tot 17.00
Zondag: gesloten

Anderen lezen ook:  Amilco Sports