Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DUIKEN-filmavond in Omniversum

22 november 2018 18:30 tot 21:15

duiken filmavond

Ga jij op 22 november  mee op ontdekkingsreis tijdens de DUIKEN-filmavond in het Omniversum, de mooiste filmzaal van Nederland? Tijdens deze avond geniet je van de spectaculaire beelden van de films BBC Oceans: our blue planet en Great White Shark.

 

Programma DUIKEN Filmavond

18.30 – 19.00: Ontvangst
19.00 – 19.05: Welkom door redactie DUIKEN Magazine
19:05 – 19.50: 
Film BBC Oceans: our blue planet
19.50 – 20.05: 
Pauze
20.05 – 20.45:
 Film Great White Shark
20.45 – 21.15: 
Uitloop en bar open

 

Tickets

Boek hieronder je tickets voor de dubbele filmavond op 22 november 2018 in Omniversum!  Als abonnee van DUIKEN profiteer je natuurlijk van een mooie korting op de entreeprijs.

Abonnees DUIKEN Magazine: €13,00
Niet-abonnees DUIKEN Magazine: €14,00

 

Locatie

Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

 

BBC Oceans: our blue planet

Ga mee met BBC Earth op ontdekkingsreis over de zeven zeeën van onze planeet. Er valt nog zoveel te zien en te ontdekken in onze oceanen. Kom oog in oog met dolfijnen en zee-otters, ingenieuze lipvissen en intelligente octopussen en yetikrabben die de show stelen in deze prachtige natuurdocumentaire. Oceans, our blue planet geeft meer inzicht in de complexe patronen van het leven onderzee en maakt ons bewust van haar kwetsbaarheid.

 

Great White Shark

De grote witte haai wordt door velen gezien als een bloeddorstig zeemonster. We vrezen hem, maar zijn er ook door gefascineerd. De boeiende film Great White Shark laat een andere kant zien van dit enorme roofdier. Met een gemiddelde lengte van zeven meter en een gewicht van circa 2 ton is de witte haai de grootste roofvis ter wereld.
Ondanks het feit dat grote witte haaien op steeds meer plaatsen beschermd zijn, zijn ze nog steeds zeer kwetsbaar voor uitsterving. De populatie groeit maar erg langzaam; het duurt jaren voordat ze volgroeid zijn en ze produceren niet veel jongen. Maar de sleutel tot de overleving van de grote witte haai, ligt in de handen van onze houding. Niets zal onze aangeboren angst voor deze koning van de zee veranderen maar misschien kunnen we onze angst omzetten in respect. Door de grote witte haai te helpen overleven kunnen we ook hun mysteries oplossen. En misschien kunnen we zelfs iets leren voor onze eigen overleving.

Gegevens

Datum:
22 november 2018
Tijd:
18:30 tot 21:15
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.omniversum.nl/films/?gclid=EAIaIQobChMI5NyBkKfn3QIVF5zVCh2UIQgZEAAYASAAEgKxcPD_BwE

Locatie

Omniversum
President Kennedylaan 5
Den Haag,2517 JKNederland
+ Google Maps
Website:
www.omniversum.nl