Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duikvaker 2019

2 februari 2019 - 3 februari 2019

€14,50

Op 2 en 3 februari 2019 is het weer tijd voor Duikvaker, het jaarlijkse duikfeest in de Benelux! De drie hallen van Expo Houten worden ook dit keer weer gevuld met werkelijk alles wat de aankomende, beginnende en ervaren duiker interesseert.

Duikvaker, dé duikbeurs voor duikers, freedivers en snorkelaars geldt al meer dan 25 jaar als het begin van een prachtig duikseizoen. Meer dan 140 standhouders, ruim 80 sprekers en de bezoekers zelf staan garant voor een bruisend weekend.

Voor elke duiker, freediver en snorkelaar is er op Duikvaker iets wils – van presentaties in de seminarruimten en op de beursvloer tot een compleet aanbod van duik-, freedive- en snorkelmaterialen, duikvakanties en opleidingen.

Wil je duiken op Bonaire, duiken in Nederland of duiken in Egypte? Vele reisorganisaties en duikscholen op de beurs wijzen je de weg en geven advies over waar en wanneer je kan duiken. Bij diverse duikwinkels op de beurs kan je duikmaterialen kopen. En ben je op zoek naar een de duikopleiding die het beste bij jou past? Dan heb je op de beurs ruime keuze. Kortom, de duikbeurs Duikvaker neemt je mee in de wereld van duiken en snorkelen.

Kaarten kunnen online besteld worden via de ticketservice.

Scoor 20% korting op je online Duikvaker ticket, gebruik de promotiecode DUIKEN!

Deze korting is niet geldig aan de kassa.

Gegevens

Begin:
2 februari 2019
Einde:
3 februari 2019
Kosten:
€14,50
Site:
www.duikvaker.nl/

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten, Utrecht 3992 AE Nederland
+ Google Maps
Site:
http://expohouten.nl/