‘Just keep swimming, just keep swimming’ en ‘I speak whaaaaaaaaale’… Finding Nemo fans weten direct dat dit enkele uitspraken zijn van het hyperactieve visje Dory, dat vanaf juli in haar eigen film de hoofdrol speelt. Wij hebben in Cinemec in Ede op zaterdag 2 juli speciaal een zaal gereserveerd voor onze DUIKEN-lezers en gaan er een gezellige middag van maken! 

Plot: Dory komt erachter dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar vele zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee. De vergeetachtige blauwe vis werd op jonge leeftijd weer in de oceaan vrijgelaten, maar ze reist terug naar het instituut om haar ouders te vinden.

De film start om 12:00 uur en we hebben gekozen voor de Engelstalige versie met Nederlandse ondertiteling. We laten je niet met lege handen naar huis gaan! Je krijgt van ons een echte DUIKEN Goodiebag mee én we verloten ook nog gave prijzen.  Cinemec ligt direct langs de A12, beschikt over zeven zalen en vijf foyers waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. 

Datum: zaterdag 2 juli
Locatie:
 Bioscoop Cinemec
Adres: Laan der Verenigde Naties 150 in Ede
Aanvang: 11:30 uur, de film start om 12:00 uur
Prijs: € 7,50 p.p. inclusief goodiebag en lootje
Aanmelden: Koop je ticket direct hier

Bekijk de trailer alvast hier!

Anderen lezen ook:  Met korting naar de Walvisweken in het Scheepvaartmuseum!