We weten het als duiker allemaal: hoe dieper je gaat, hoe meer kleur je verliest. Als je een fotocamera mee hebt en mooie foto’s wilt maken, is het daarom heel belangrijk dat je de juiste belichting mee hebt. Maar wat zijn nu de juiste flitsers en hoe gebruik je ze? Bekend onderwaterfotograaf Peter de Maagt vertelt er alles over in onze DUIKEN Webinar op woensdagavond 15 juli!

YES! Wij gaan van start met onze eerste webinar en we hebben er zin in! Met de altijd goedgeluimde Peter de Maagt duiken we de studio in om jou meer te leren over de belichting van je camera. De webinar is live, dus je kunt ook direct al je vragen stellen. Deze zullen we tijdens of na de webinar behandelen. Het geheel wordt gepresenteerd door onze hoofdredacteur Judith Rietveld.

Waarom belichting? “Juist hier worstelen veel onderwaterfotografen mee. Foto’s zijn overbelicht, te blauw of veel schaduw. In dit webinar zal ik alles vertellen over hoe jij jouw foto’s kunt verbeteren,” aldus Peter. “Deze webinar is geschikt voor alle onderwaterfotografen met een camera; van compact camera tot spiegelreflex.” Aan de hand van zijn eigen ervaringen, foto’s goed/slecht en tips & tricks, haal jij straks alles uit jouw camera!

Waar kennen we Peter van? Peter de Maagt reist voor zijn werk bij ESA de hele wereld rond en gaat ook graag op duikvakantie naar extremere bestemmingen. Hij heeft door de jaren heen meerdere prestigieuze prijzen in de wacht weten te slepen op het gebied van onderwaterfotografie. Daarnaast is hij vast auteur van DUIKEN en andere duiktijdschriften wereldwijd.

Anderen lezen ook:  Finding Dory: DUIKEN Movie Day

Geef je hier op voor de Webinar