Wie is er nou niet dol op manta’s? Jij kan bijdragen aan het behoud van deze prachtige dieren door er eentje te adopteren. Voor jezelf of om cadeau te geven, er komt geen inpakpapier of plastic aan te pas en wát een fantastisch cadeau: een eigen manta!

De Manta Ray Adoption Gift Pack bestaat uit een persoonlijk certificaat, een schitterende e-poster en een fascinerende manta fact-file. De opbrengst wordt gedoneerd aan de Manta Trust. Adopteer jij Rudolph the Red Nosed Ray? Rudolph is een semi-volwassen mannelijke rifmanta die het team van de Manta Trust meer dan 30 keer is tegengekomen in het noorden van de Malediven. Hij is deze kerst speciaal komen opdagen en is op zoek naar een liefhebbend gezin om voor hem te zorgen!

Of kies je toch voor Manta Claus? Hij werd voor het eerst in 2018 gespot toen hij werd schoongemaakt op een plaatselijk rif. Slechts voor een beperkte tijd keert hij terug om de feestdagen te vieren met alle mantafans en oceaanliefhebbers. Tijdelijk voor maar € 18 heb je dit mooie eco-vriendelijke cadeau al te pakken! Beschikbaar tot en met 22 december.

Anderen lezen ook:  Doe mee met #suuntofotostory