Liselotte & Dick en Martin & Ilse hebben een prachtig appartementencomplex in Bonaire genaamd Djambo, waar je van alle vrijheid en rust kan genieten. ‘We horen nu heel vaak dat Bonaire in deze tijd de perfecte plek is om tot rust te komen en de batterij weer op te laden.’

“Zowel onze appartementen als ook Djambo als geheel is ruimer opgezet dan gemiddeld, zodat social distancing geen enkel probleem is.”

Vertel eens over jullie verblijf, wat maakt jullie uniek?

Djambo is een kleinschalig appartementencomplex met volledig ingerichte appartementen, waarbij je geheel je eigen gang kan gaan. Zowel onze appartementen als ook Djambo als geheel is ruimer opgezet dan gemiddeld, zodat social distancing geen enkel probleem is.

Wij hebben gekozen om het relaxte concept Adults Only, wat inhoudt dat er bij ons alleen (jong) volwassenen kunnen verblijven vanaf de leeftijd van 16 jaar of ouder. Hierdoor kunnen onze gasten heerlijk rustig genieten van onze tropische tuin en het grote zwembad.

Djambo is zeer gunstig gelegen: op loopafstand van het centrum en de restaurants, vlakbij de supermarkten en meerdere duikscholen. Door deze ligging zijn we een makkelijke uitvalsbasis voor zowel het duiken in het zuiden als het noorden van Bonaire.

Wat zijn de twee populairste duikstekken bij jullie in de buurt? Waarom?

Dat is een moeilijke keuze omdat er zo vele prachtige duikstekken op Bonaire zijn, met zoveel variatie. Vervelen ga je je hier nooit! Maar als we dan toch kiezen, dan bijvoorbeeld ‘Something special’.

Een gewilde duikplek voor onderwater fotografen. Het is een duiksite aan het begin van de boulevard bij de ingang van de haven. Het is een mooi rif voor het spotten van frogfish of ander klein bijzonder spul, de uitleg zit eigenlijk al in de naam. Ook populair is ‘Bachelor Beach’.

Anderen lezen ook:  Egypte - Marsa Alam - Kamelen, sterren en koralen.

De perfecte plek voor een duik rond 11 uur in de ochtend. Het is een plek met mooie zandplaten waar regelmatig eagle rays worden gezien. En een tijdje terug kwam er zelfs een manta langs en een groepje dolfijnen! Het voordeel aan deze plek is dat je na afloop van je duik de beste burgers van Bonaire bij King Kong kunt bestellen (vandaar ook het tijdstip 😉).

Jullie mogen weer gasten ontvangen, hoe is dat?

Het was heel bijzonder om in juli weer de eerste gasten te mogen ontvangen. Djambo is nu weer gezellig en levendig, zoals we gewend zijn.

Met ’s avonds een praatje met gasten aan de Djambar of de gasten heerlijk zien genieten van het zwembad. Dat hebben we wel gemist hoor!

Reizen was een aantal maanden niet mogelijk door corona. Wat hebben jullie in die tussentijd gedaan?

We hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan een lijst met klussen om Djambo nóg mooier te maken.

Daarnaast konden we zelf ook weer even toerist zijn op ons mooie Bonaire. We hebben een paar leuke boven-water activiteiten gedaan, zoals een rondleiding bij Echo (de papegaaienopvang), een kayaktocht in de mangroven, een tour door de grotten en ons mooie reservaat Washington Slagbaai.

En we hebben heerlijk gesnorkeld en natuurlijk een paar mooie duiken gemaakt.

Daarbij hebben we een enorm leuk filmpje over onze accommodatie laten maken, deze kan je bekijken met de volgende link:

Hoe gaan jullie om met corona? Wat is anders? Wat voor voorwaarden worden er aan de duikers gesteld?

Bij Djambo is alles zo ruim opgezet dat social distancing vanzelf gaat, mede omdat bij Djambo alleen volwassenen verblijven. Bonaire is in de gelukkige positie dat corona vrijwel compleet aan ons eiland voorbij is gegaan.

Anderen lezen ook:  Schildpadden bescherming op Bonaire

Er is dus bijna niets veranderd, en er gelden, behalve social distancing, op het eiland geen bijzondere voorwaarden. Eigenlijk het enige wat anders is, is ons verwelkomen van de gasten. Normaal deden we dat met een big smile en een warme handdruk, en nu houden we het op de big smile en een gezellig praatje.

Hoe reageren de klanten die tot nu toe zijn geweest?

Heel positief. Gasten die hun vakantie hadden uitgesteld, zijn heel blij dat ze weer langs konden komen. We horen vooral enthousiaste reacties over dat Bonaire nog steeds een oase van rust is. De duikplekken zijn heerlijk rustig.

Je kunt overal heel makkelijk terecht. Onze gasten genieten van de mogelijkheid om zelf lekker te koken in het appartement of ergens rustig op een terras een drankje en/of hapje te nuttigen met prachtig uitzicht op de Caribische azuurblauwe zee.

We horen nu heel vaak dat Bonaire in deze tijd de perfecte plek is om tot rust te komen en de batterij weer op te laden.

Djambo

Hebben jullie nog een leuke aanbieding voor toekomstige gasten?

Iedereen die een verblijf reserveert voor 31 december 2020 en minimaal 7 nachten bij Djambo verblijft, krijgt 1 nacht verblijf gratis aangeboden 😊.

Meer informatie over dit resort vind je op www.divingworld.com