Op zaterdag 1 februari bracht Gilbert Isabella, Burgemeester van Houten, een bezoek aan de Duikvaker, waar hij hartelijk werd ontvangen door Patrick van Brienen, de organisator van de duikbeurs die dit jaar zijn 25ste editie viert.

Bij het bezoek aan het Bonaireplein werd Gilbert Isabella verrast door de directeur van het toeristenbureau van Bonaire, Delno Tromp, met een benoeming tot Ambassadeur van Bonaire. De erkenning werd uitgereikt door Delno Tromp en Marjolein Oleana, beiden vanuit Bonaire overgekomen voor de Duikbeurs.

Gilbert Isabella was van 2014 tot 2018 Rijksvertegenwoordiger op Bonaire en draagt het eiland nog steeds een heel warm hart toe.

‘Het is een eiland met vele gezichten, waar je alleen maar verliefd op kunt worden. Met veel plezier reik ik dan ook jaarlijks tijdens de vakdag op de Vakantiebeurs een ‘Gouden Flamingo’ en een ‘Roze Ei’ uit aan personen of organisaties die een bijzondere bijdrage hebben geleverd in de promotie van het eiland’  aldus Isabella.

Geliefd persoon op Bonaire

‘Gilbert Isabella is een geliefd persoon op Bonaire en hij heeft deze erkenning meer dan verdiend. Ook na zijn periode als Rijksvertegenwoordiger heeft hij zijn warme banden met Bonaire altijd onderhouden’, aldus Delno Tromp.

Op de Duikvaker is Bonaire groots vertegenwoordigd op het speciaal ingerichte Bonaireplein. Patrick van Brienen kreeg op 15 januari tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs de Gouden Flamingo uitgereikt voor zijn inspanningen van de promotie van Bonaire.

Bekijk ook: Bonaire: 86 duikplekken om te verkennen…

Anderen lezen ook:  Micro Fisheye Lens INON UFL-M150 ZM80