Op zondag 14 juni organiseren we een GUE Experience Day in de Nionplas in Raamsdonksveer. 

Wat is GUE, waarom is deze organisatie zo uniek en wat kun je met een GUE opleiding? Deze vragen en meer kun je stellen tijdens de GUE Experience Day.

Tijdens de materiaalworkshop kun je zien welke apparatuur gebruikt worden en zal ook uitgelegd worden waarom voor deze configuratie gekozen is.

Op deze dag zullen diverse GUE instructeurs aanwezig zijn die een dagvullend programma aanbieden om iedereen die meer wil weten over GUE en deze onderscheidende manier van duiken van informatie te voorzien. GUE Instructeurs Dorota Czerny, Martijn Blommaert e.a. zullen deze dag vullen met presentaties, onderdelen uit de GUE opleidingen, theorie, field drills, materiaalworkshops en natuurlijk de bijbehorende duiken.

Uiteraard zijn ook duikers welkom die al bekend zijn met GUE!
Speciaal aan deze dag is ook de combinatie met Project Baseline. Twan van den Hout zal een presentatie geven over Project Baseline en de veranderende omstandigheden in de Nionplas. In de middag zal Project Baseline Nionplas metingduiken houden en kan opgedane kennis uit de workshop gelijk in praktijk gebracht worden.

We sluiten de middag af met een barbeque waarbij je alle vragen kwijt kunt die eerder nog niet beantwoord zijn.

Kortom, we denken dat het een leuk en uitdagend programma wordt en om te zorgen dat iedereen voldoende aandacht en tijd krijgt vragen we je aan te melden door een mail te sturen naar martijn@gue.com

Lokatie & tijd: De dag zal starten om 9.30 uur bij de Nionplas in Raamsdonksveer.
Adres: Oosterhoutseweg 20 in Raamsdnosveer.

Anderen lezen ook:  Dancing Clean

Voor deze duikdag, de instructie en de BBQ vragen we een kleine bijdrage van € 30,- pp.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen met ons via martijn@gue.com.

We hopen jullie allemaal te zien op 14 juni!