GUE-instructeur Sander Evering van Dive Solutions heeft in december nog een plekje vrij in de Fundamentals cursus. De Fundamentals opleiding is bedoeld voor duikers met ervaring die willen instromen binnen de GUE organisatie. Deze cursus is bij uitstek geschikt om je huidige kennis en kunde te perfectioneren en kennis te maken met GUE als organisatie. Je kunt kiezen of je Fundamentals ‘recreatief’ of ‘technisch’ wilt doen. Wil je technisch- of grotduiken bij GUE dan is fundamentals met een ‘tech rating’ een vereiste.

De cursus bestaat uit vier dagen training gericht op de basis; houding/ligging, vinslagen, duiken in teamverband, gasdelen en opstijgingen. De eerste dag bestaat voornamelijk uit theorie, workshops en een zwemtest. De andere drie dagen lig je veel in het water, afgewisseld met ‘field drills’ en video debriefings.

De cursus wordt gegeven door instructeur Sander Evering. Hij geeft les aan maximaal 3 personen tegelijk. Voor data kijk hier of neemt contact op met sander@divesolutions.nl

Voor specifieke informatie en cursus inhoud kun je op de GUE website kijken of onderstaand contactformulier invullen.

Kosten €649,- exclusief GUE registratie $95,-

Foto: René Lipmann

Anderen lezen ook:  Lezing onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven