Onze camping Muralt in Scharendijke trekt jaarlijks grote groepen duikers en watersporters. Dit is natuurlijk niet zonder reden! Zo ligt duikcentrum De Grevelingen vlak bij de camping. Je ontvangt hier als campinggast zelfs een speciale korting van 25% op maximaal twee luchtvullingen per dag. Tevens kunt u ook nog genoeg andere watersportactiviteiten beoefenen, denk bijvoorbeeld aan windsurfen, wakeboarden of waterskiën.

De ideale camping voor duikers!

Veldhuur duikclubs

Wilt u met uw duikclub bij ons verblijven? Het is bij ons mogelijk om een veld te huren. Zo staat u met de groep altijd dicht bij elkaar!

Waarom kamperen op onze camping?

  • 1,5 km afstand van de Noordzee
  • Kamperen met privé sanitair
  • Prachtige duikplekken in de regio
  • Vele watersportmogelijkheden
  • Honden zijn bij ons van harte welkom!
  • Plezier voor jong en oud
  • Actie! Of juist ontspanning.

Self check-in

Bent u op zoek naar een overnachtingsplaats voor dezelfde dag? Of wilt u contactloos reserveren? Wij helpen u graag verder! U heeft bij ons de mogelijkheid om online te reserveren met aankomstdag  ‘vandaag’ of een andere gewenste dag.

Ook laat arriveren is geen probleem! Vul tijdens het online reserveren uw kenteken in en de slagboom opent automatisch. Na het online reserveren en betaling ontvangt u een mail met onder andere de locatie van uw kampeerplaats – zelf uw favoriete locatie uitkiezen kan ook! Nog een voordeel: u hoeft niet apart uit te checken.

Tip!

Breng ook een bezoek aan de brouwerij. Met je Grevelingenpas krijg je 10% korting op je gehele rekening!

Info camping Muralt

Beleef het echte kampeergevoel in Zeeland vlak bij de kust. Onze ruime comfort kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van maar liefst 120m². De grote leefruimte en tussenheggen bieden u en uw gezin alle privacy die u wenst. Uniek!

Anderen lezen ook:  Duikcentrum Poseidon heeft 50 jaar ervaring aan de Costa Brava

U kunt er bij ons ook voor kiezen om te genieten van wat meer luxe tijdens uw kampeervakantie in Zeeland. Boek onze ruime comfort kampeerplaats met privé sanitair! Het sanitairgebouw is voorzien van een eigen wasbak, toilet en een gratis douche.

Adres: Elkerzeeseweg 34, Scharendijke

Website: www.campingmuralt.nl