Op zaterdag middag 12 september organiseert duikreisorganisatie Dive and Travel in samenwerking met Sea Safari Noorwegen en Nature2experience een informatieavond over de geweldige Walvis en Orka Adventure reis welke in januari 2016 plaats zal vinden. Meer info over de reis vind je hier.  

Deze middag zal de eigenaar en kapitein Marten Bril van Sea Safari Noorwegen aanwezig zijn. Marten zal deze middag veel informatie geven over de bijzondere reis in Noorwegen en natuurlijk ook foto’s en films laten zien.

Casper Douma zal de reis in januari 2016 gaan begeleiden. Oog in oog met een orka. Echt contact uit vrije wil, een wederzijdse interesse. Naast bultruggen zwemmen en deelnemer mogen zijn in het water bij deze majestueuze dieren. Lijkt dat je een fascinerende belevenis?

De informatiemiddag begint om 14.00 uur in de winkel van Pacific Diving in Reeuwijk gelegen direct naast de A12 met voldoende gratis parkeergelegenheid. Meld je aan via het evenement of stuur een mail aan info@diveandtravel.nl

Anderen lezen ook:  Het Geheim van de Zee en Waterlicht