Scubarepair opende in oktober zijn nieuwe vestiging in Westmeerbeek. Maar wat doet Scubarepair nu eigenlijk? Wij spraken met eigenaar Gino Duffeler.

Jullie zijn verhuisd naar een nieuwe locatie, wat is er anders? We zijn verhuisd naar een splinternieuw pand, met veel ruimte die nodig was voor ons bedrijf dat volop in de groei zit.

Zo zijn er meer werkbanken, een schuurinstallatie met afzuiging, een naaiatelier, aparte testruimte met digitale testbank en bovendien biedt het pand ons nog uitbreidingsmogelijkheden.

Wat voor soort reparaties doen jullie allemaal?

Wij verzorgen alle denkbare reparaties aan nat- of droogpakken; van het herstellen van een lek, tot het plaatsen van nieuwe seals of boots.

Kunnen alle merken pakken bij jullie ondergebracht worden? Jazeker, we zijn door meerdere merken erkend; onder andere door Bare, Ursuit, Santi en Mares.

Hoelang duurt het voordat ik mijn pak terug heb?

Standaard reparaties variëren tussen de 5 à 10 werkdagen.

Waarom zou ik mijn pak juist naar jullie brengen?

Wij zijn zelf duikers en weten dus hoe belangrijk het is om kwalitatieve reparaties af te leveren, zodat het pak er weer tegen kan. Daarnaast hebben we nu een digitale testbank om de pakken te testen, om zodoende waterdichtheid te garanderen en een desgewenst een certificaat af te leveren.

Wat is een digitale testbank? Dit is een volledig computergestuurde testbank die automatisch het droogpak opblaast en een drukmeting doet. Het is vergelijkbaar voor de test met ontspanners, maar nu hebben we deze ontwikkeld voor droogpakken.

Je hoeft je pak niet persoonlijk af te leveren?

Anderen lezen ook:  Interview Magic Resorts op Cebu en Bohol, Filipijnen

Nee! Wij bieden namelijk een nieuwe gratis service aan, waarbij je pak op afspraak wordt opgehaald en weer teruggebracht. Dit geldt voor België, bovendien werken wij met veel winkels samen waar je ook je pak kunt afgeven voor reparaties. www.scubarepair.be

Foto‘s: Stefan Panis