Op dit moment populair in de App Store: Hungry Shark World. In dit spel kruip jij in de huid van een haai en tiranniseer je de oceanen, altijd op zoek naar levend voedsel.

Hungry Shark World

Hungry Shark is een serie die al sinds 2010 loopt. Sinds die tijd zijn er al verschillende games geweest en nu brengt Ubisoft het nieuwste deel uit. Hungry Shark World is het ultieme haaienspelletje dat je tussendoor kunt spelen.
De bedoeling is dat je een haai bestuurt en zorgt dat hij niet omkomt van de honger. Er zit dus maar één ding op: zorgen dat je op jacht gaat naar lekkere visjes, nietsvermoedende toeristen en vogels. Alleen zo kun je ervoor zorgen dat je levensmeter op pijl blijft.

Hungry Shark World

Gevaar in de zee

Door richting te geven op het touchscreen ga je de kant op die je wil en jaag je op lekkernijen. Eten gaat vanzelf als je tegen leven aan zwemt. Maar niet alles is op te peuzelen, zo kom je gevaren tegen als kwallen, giftig afval en bewapende duikers. En haal het ook niet in je hoofd om het op te nemen tegen grotere haaien, want dan leg je het vaak af.
Hungry Shark World laat zien dat games er op iOS mooi uit kunnen zien, vooral het water is mooi geanimeerd. Daarnaast heeft het spel een erg kleurrijke en ietwat cartooneske stijl, waardoor het nooit een horrorfilm wordt.

Missies en accessoires

Hoe meer je speelt, des te meer het spelletje te bieden heeft. Zo verzamel je punten om levels omhoog te gaan. Je kunt je haai sterker maken, maar ook nieuwe haaien ontgrendelen die steeds groter en sterker worden, totdat jij de zee echt kan tiranniseren met een enorm beest dat alles op zijn weg opvreet. Ook kun je accessoires kopen om je haai uit te dossen (pruiken en snorren) en zijn er power-ups. Daarnaast zijn er drie werelden vrij te spelen, zodat je niet altijd in hetzelfde gebied rondzwemt.
Om te zorgen dat het spel niet snel gaat vervelen, zijn er verschillende missies en evenementen die steeds veranderen. Zo moet je een bepaalde afstand zwemmen of in één ronde een bepaald aantal krabben opeten. Met deze missies scoor je extra munten.

Anderen lezen ook:  Vlog DUIKEN Jordanië dag 4: de kiwi's van Aqaba

Bron: www.iphoned.nl