Nu we nog veel aan huis gekluisterd zijn, lijkt de wereld plots wat kleiner en saaier. Maar, dit hoeft niet zo te zijn! Ook thuis kun je nog genieten van jouw favoriete hobby met Duiken magazine! Extra leuk is dat je nu tijdelijk geen verzendkosten betaalt bij bestellingen vanaf 10 euro!

Dus mis je nog oude exemplaren van Duiken of wil je een nieuw magazine proberen? Dan is dit je kans! Ga snel naar Vipwinkel.nl en kies jouw magazine. De gratis verzending wordt bij besteding vanaf 10 euro automatisch verrekend in je winkelmandje.

Geniet van het mooie weer. Fleur je tuin op met de praktische tips van Tuinseizoen of start je eigen moestuin met hulp van De Tuin op Tafel. Of ga aan de slag met het verduurzamen van je woning met Groener Wonen. Er is genoeg te doen in en rondom huis.

Op de dagen dat het minder mooi weer is, kun je lekker op de bank kruipen met je favoriete magazine. Duik de keuken in met de heerlijke plantaardige recepten van het magazine V’GAN. In onze online webshop Vipwinkel.nl vind je diverse magazines in allerlei thema’s: van culinair en tuinieren tot aan wetenschap en geschiedenis.