Als jij in februari Duikvaker hebt bezocht, heb je ze vast zien liggen, De DUIKEN knuffels! Ze zijn nu ook verkrijgbaar in onze webshop. Leuk voor jong en oud. Je kan kiezen uit deze schattige heremietkrab, de groene murene, een zeekoe, rog, inktvis of zeeschildpad. De voorraad is echter beperkt, dus wees er snel bij! Gebruik de kortingscode zomer24 voor 20% korting.

Knuffel groene Murene “Dex”
Verken de diepten van de oceaan met onze knuffelbare groene murene. Hij is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die houden van avontuur en ontdekking en super leuk om toe te voegen aan jouw knuffelcollectie! De knuffel is ongeveer 130 cm.

Knuffel Zeekoe “Flipper”
Ontmoet onze vriendelijke zeekoe knuffel. Van zijn vriendelijke uitstraling tot zijn knuffelbare omvang, deze zeekoe knuffel is de perfecte metgezel voor ontspannen momenten en gezellige knuffels! De knuffel is ongeveer 50 cm.

Knuffel Rog “Ray”
Maak kennis met onze vriendelijke rog knuffel, met zijn vloeiende lijnen en zachte, pluche textuur is deze knuffel een ware traktatie voor liefhebbers van de oceaan. De rog is een aanwinst voor je knuffelcollectie! De knuffel is ongeveer 53 cm.

Knuffel Inktvis “Ivy”
Ontdek de mysterieuze diepten van de oceaan met onze zachte inktvis knuffel. Hij is perfect voor knuffelen en om mee te spelen. Deze inktvis knuffel brengt een vleugje zeeleven in elke knuffelcollectie. De knuffel is ongeveer 50 cm tot de kortste tentakels.

Knuffel Zeeschildpad “Sandy”
Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de oceaan met onze zeeschildpad knuffel, gemaakt van zacht pluche materiaal en met levensechte details, is deze knuffel de perfecte metgezel voor avonturen en knuffels. Voeg de zeeschildpad toe aan jouw knuffelcollectie. De knuffel is ongeveer 26 cm.

Anderen lezen ook:  Vacature DUIKEN Magazine: vrijwilliger online redacteur

Knuffel Heremietkrab “Coco”
Ontmoet onze knuffelbare heremietkrab, met zijn zachte pluche materiaal en realistische details brengt deze knuffel de schoonheid van de oceaan naar jouw huis. Voeg de knuffelbare heremietkrab toe aan jouw knuffelcollectie! De knuffel is ongeveer 22 cm lang.