KWF Duikmarathon 2020. Helaas kent iedereen wel iemand die in gevecht is met deze ziekte of het gevecht heeft verloren. Onderzoek naar kanker is nog altijd nodig en onderzoek is ook erg kostbaar.

De Tielse onderwatersportvereniging Gagnan heeft hiervoor verleden jaar een ludieke actie bedacht, namelijk een 24 uur durende duikmarathon in recreatieplas de Beldert te Zoelen.

KWF Duikmarathon

De actie was succesvol, maar kan nog beter. Daarom gaan we er op 19 en 20 september opnieuw voor. Nu als samenwerkingsproject van onze club met Onderwater Sport Club Gorkum en Duikcentrum de Beldert. We worden gesteund door de NOB, maar duikers van iedere organisatie en niet aangesloten duikers zijn welkom. Het doel is om 24 uur lang continu minimaal 1 buddypaar in het water te hebben. Deze buddyparen worden natuurlijk afgewisseld.

Onder water zijn, naast de mooie onderwaternatuur, nog vele dingen te beleven, maar ook boven water hoef je je niet te vervelen. Zo is het mogelijk om deel te nemen aan de clinic volgelaatsmasker, alles te weten te komen over snorkelen tijdens de snorkel expeditie en wordt er een lezing gegeven over duiken en je gezondheid.

Doe mee op zaterdag 19 september vanaf 13:00 uur.

Schrijf je nu in

Mocht je tijdens het weekend verhinderd zijn is het natuurlijk ook mogelijk om rechtstreeks te doneren via de KWF actie link!

Bovendien kun je de actie, bovenop het inschrijfgeld, natuurlijk sponsoren. Neem contact met ons op en zet jezelf, of je organisatie , hieronder op de sponsorlijst.

Sponsoren 2020:

 

 

 

 

Anderen lezen ook:  B-17 Flying Fortress