Dit jaar wordt de derde Landelijke Veteranen Duikdag georganiseerd op 8 oktober. Het event zal plaatsvinden op de marine basis in Den Helder.

Deze marine basis is de thuishaven van de Defensie Duikschool, een plaats waar beroepsduikers getraind en opgeleid worden, daarnaast is deze lokatie voorzien van een duikmedisch centrum en faciliteiten waar duikwetenschappelijk onderzoek gedaan wordt. Rondom de lokatie van de duikschool zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden en mag er zelfs gedoken worden in de binnenhaven, een kans die je niet snel weer zult krijgen. Hier moeten we wel een kleine bijdrage voor rekenen € 12,50

Er zullen diverse lezingen gegeven worden door aansprekende personen uit de duikwereld, er zal muziek zijn iets te eten en drinken en heel erg veel te zien. De Defensie Duikschool heeft namelijk ook een eigen museum ingericht die op deze dag opengesteld zal worden voor de bezoekers van het veteranen duikevent.

Ben je duiker of alleen geïnteresseerd, dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken met veteranen die onder water hun werk doen op verschillende missie waar ook ter wereld. Je hoeft zelf dus geen veteraan te zijn om deel te nemen!

Wil je komen laat dit dan weten door een mail te sturen naar; bert.kruis@gmail.com met als vermelding Vets Duikevent

Anderen lezen ook:  Informatieavond Magic Resort Filipijnen - Diving Holidays