Ontdek onze lezersreizen DUIKEN voor 2020 en 2021! Ga mee aan boord van een van onze liveaboard of kies voor een ijskoud avontuur in Noorwegen. De groep bestaat uit enkel Nederlands en Vlamingen, gezelligheid gegarandeerd! Onder begeleiding van een member van het DUIKEN Team bezorgen we jou een onvergetelijke duikvakantie. Onze reizen op een rij:

Liveaboard Bahamas: veel vrijheid, macro & haaien!

Droom je al jaren van een onvergetelijke  liveaboard  naar de Bahamas? Grijp dan nu je kans! DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met Aggressor en Diving World een complete en georganiseerde liveaboard naar de Bahamas in oktober 2020! Droom alvast weg bij de schitterende beelden en ervaringen van onze Judith en Daniël op deze te gekke reis. Enkele hoogtepunten: smugglers plane wreck, haaienduik en schitterende riffen. Lees onze reportage hier. 

Wat krijg je: Vluchten, 7 nachten
Wanneer: 16 t/m 24 oktober 2020
Prijs: v.a. € 2.795

Boek via de website van Diving World direct jouw reis voor oktober 2020!
Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

Socorro: walvishaaien, hamerhaaien en reuzenmanta’s

Duiken lezersreizen Socorro

Vanaf een drijvend ‘vijf sterren hotel’ de wereldberoemde duikstekken van Socorro ontdekken…

Het kan met de Nautilus Undersea. Socorro staat bekend om de unieke interactie met de vele reuzenmanta’s die tot wel 5 meter groot worden en niet schromen om een showtje recht voor je neus op te voeren. Vergeet niet in het blauw te kijken naar de enorme baitballs waar veel groot leven op afkomt! Vele soorten haaien, dolfijnen, walvishaaien… Maar je hebt ook kans op scholen hamerhaaien én in het juiste seizoen zelfs op walvissen! Lees hier de reportage en bekijk de vlogs onder video’s!

Wat krijg je: Vluchten & transfers, 9 nachten (1x hotel), all-inclusive en 3-4 duiken per dag
Wanneer: mei 2021 – wegens groot succes is een derde lezersreis gepland. Geef je dus snel op!
Prijs: € 2925

Reserveer via de website van Diving World direct alvast jouw reis voor mei 2021. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

Orca Camp 2020

Snorkelen tussen orka’s en misschien ook wel bultruggen…

In het hoge noorden van Noorwegen hebben wij de beste plek ter wereld gevonden om orka’s onder water te spotten. In november trekken superscholen haring de fjorden in, waar deze grote zeedieren op jagen. Beleef dit ijskoude avontuur tussen de schitterende fjorden van 8 tot 15 november 2020 tijdens DUIKEN Orca Camp. Meer weten over dit avontuur? Lees onze reportage in DUIKEN 1/20 en bekijk de vlog!

Wat krijg je: 7 overnachtingen Noors vissershuis (4 personen per huis; 2 slaapkamers, woonkamer+ keuken, gedeelde badkamer), 6 dagen whale watching of snorkelen. Kleine groepen op de boot (max. 6). Schipper met jarenlange whale watch ervaring. Noorderlicht

Wanneer: van 8 tot 15 november 2020

Prijs: whale watching: € 2390, snorkelen: € 2990

Reserveer via de website van DUIKEN direct jouw reis! Kijk voor alle info op de site van Wildlife Observations Worldwide.