Ontdek onze lezersreizen DUIKEN voor 2020 en 2021! Ga mee aan boord van een van onze liveaboard of kies voor een ijskoud avontuur in Noorwegen. De groep bestaat uit enkel Nederlanders en Vlamingen, gezelligheid gegarandeerd! Onder begeleiding van een member van het DUIKEN Team bezorgen we jou een onvergetelijke duikvakantie. Onze reizen op een rij:

Orca Camp 2020

Snorkelen tussen orka’s en misschien ook wel bultruggen…

In het hoge noorden van Noorwegen hebben wij de beste plek ter wereld gevonden om orka’s onder water te spotten. In november trekken superscholen haring de fjorden in, waar deze grote zeedieren op jagen. Beleef dit ijskoude avontuur tussen de schitterende fjorden van 8 tot 15 november 2020 tijdens DUIKEN Orca Camp. Meer weten over dit avontuur? Lees onze reportage in DUIKEN 1/20 en bekijk de vlog!

Wat krijg je: 7 overnachtingen Noors vissershuis (4 personen per huis; 2 slaapkamers, woonkamer+ keuken, gedeelde badkamer), 6 dagen whale watching of snorkelen. Kleine groepen op de boot (max. 6). Schipper met jarenlange whale watch ervaring. Noorderlicht

Wanneer: van 8 tot 15 november 2020

Prijs: whale watching: € 2390, snorkelen: € 2990

Reserveer via de website van DUIKEN direct jouw reis! Kijk voor alle info op de site van Wildlife Observations Worldwide.

Socorro: walvishaaien, hamerhaaien en reuzenmanta’s

Duiken lezersreizen Socorro

Vanaf een drijvend ‘vijf sterren hotel’ de wereldberoemde duikstekken van Socorro ontdekken…

Het kan met de Nautilus Undersea. Socorro staat bekend om de unieke interactie met de vele reuzenmanta’s die tot wel 5 meter groot worden en niet schromen om een showtje recht voor je neus op te voeren. Vergeet niet in het blauw te kijken naar de enorme baitballs waar veel groot leven op afkomt! Vele soorten haaien, dolfijnen, walvishaaien… Maar je hebt ook kans op scholen hamerhaaien én in het juiste seizoen zelfs op walvissen! Lees hier de reportage en bekijk de vlogs onder video’s!

Anderen lezen ook:  Snorkelen met orka’s in Noorwegen

Wat krijg je: Vluchten & transfers, 9 nachten (1x hotel), all-inclusive en 3-4 duiken per dag
Wanneer: mei 2021 – wegens groot succes is een derde lezersreis gepland. Geef je dus snel op!
Prijs: € 2925

Reserveer via de website van Diving World direct alvast jouw reis voor mei 2021. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

 

Zuid-Afrika: tijgerhaaien & jeepsafari

Haai Zuid Afrika

Aliwal Shoal is vooral bekend om één ding: duiken met haaien! Spot onder andere zandtijgerhaaien, tijgerhaaien, hamerhaaien en walvishaaien. Naast haaien kom je onder water onder andere ook dolfijnen, schildpadden, vele soorten vissen en walvissen tegen! En wat
dacht je van twee mooie wrakken? Uiteraard kun je ook op jeepsafari de Big Five spotten!

Wat krijg je: Vucht, overnachtingen & ontbijt 2 haaienduiken, onbeperkt middagduiken
Wanneer: november 2021
Prijs: v.a. € 1550

Reserveer via de website van Diving World direct alvast jouw reis voor november 2021. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!