Lezersreizen DUIKEN magazine

Heb jij onze nieuwste DUIKEN-lezersreizen al gecheckt? Na het overweldigende succes van de Malediven Lezersreis afgelopen jaar, hebben we besloten om weer richting deze Manta Madness plek te gaan! We hebben daarnaast ook geweldige reizen naar Komodo, Belize en Socorro gepland in samenwerking met Diving World voor hele scherpe prijzen. Bekijk ze snel hieronder.

 

Malediven: heel veel manta’s en haaien

8-daagse liveaboard

Malediven DUIKEN lezersreizen

Altijd al tussen manta’s willen zweven of oog in oog liggen met walvishaaien? Of juist die ene plaat schieten van een grote rifhaai…
DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met Emperor Divers en Diving World een complete luxe 8-daagse liveaboard naar de Malediven. Ook snorkelaars hoeven zich zeker niet te vervelen, want er zijn genoeg schitterende snorkelplekken langs de route! Deze reis richt zich op hetgeen waar de Malediven bekend om staat: manta’s, walvishaaien, haaien en enorme scholen tropische vissen.

Wat krijg je: Vluchten, 7 nachten, all-inclusive en 3-4 duiken per dag
Wanneer: 21 t/m 29 sept 2019 en 28 sept t/m 6 okt 2019
Prijs: v.a. € 2095

Boek via de website van Diving World direct jouw reis voor 21 t/m 29 september of  28 september t/m 6 oktober.
Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

 

Komodo National Park: macro en groot zeeleven

9-daagse liveaboard

Komodo Duiken lezersreizen

Ontdek de adembenemende onderwaterwereld van het Komodo National Park in Indonesië tijdens een heerlijke 9-daagse liveaboard met Emperors Raja Laut.

Hoogtepunten: schitterende combinatie van macro én groot zeeleven in een prachtige omgeving. Onder water spot je onder andere manta’s, pygmeezeepaardjes, haaien, spookfluitvissen, schild­padden en fantastisch koraal. Met maximaal 11 andere passagiers duik je in het beste seizoen bij één van de grootste beschermde natuurgebieden op aarde, het Komodo National Park.

Wat krijg je: Vluchten, 7 nachten, all-inclusive en 3-4 duiken per dag
Wanneer: 24 aug t/m 2 sept 2019 en 1 t/m 10 sept 2019
Prijs: v.a. € 2494

Boek via de website van Diving World direct jouw reis voor 24 aug t/m 2 sept 2019 of 1 t/m 10 sept 2019.
Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

 

Belize: een na grootste barrièrerif ter wereld

9-daagse liveaboard

Belize Duiken lezersreizen

Het Lighthouse Reef is het een na grootste barrièrerif ter wereld dat zich uitstrekt langs de kust en de vele koraaleilandjes van Belize. Niet zo gek dat je hier heel veel onderwaterleven vindt!

Duik tussen de vele nieuwsgierige nurse sharks en pas op voor voorbij cruisende roggen. Ze gaan niet aan de kant! Uiteraard ontbreken de wandduiken bij Turneffe en de Great Blue Hole niet, waar je op recreatieve diepte versteld staat van schitterende druipsteen­formaties. We verkennen de mooiste duikstekken van Belize met de luxe Agressor III tijdens deze 9-daagse liveaboard.

Wat krijg je: Vluchten & transfers, 8 nachten (1x hotel), all-inclusive en tot 5 duiken per dag
Wanneer: mei 2020 – schrijf je nu vast in!
Prijs: v.a. € 2899

Reserveer via de website van Diving World direct alvast jouw reis voor mei 2020. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

 

Socorro: walvissen, hamerhaaien en manta’s

10-daagse liveaboard

Duiken lezersreizen Socorro

Vanaf een drijvend ‘vijf sterren hotel’ de wereldberoemde duikstekken van Socorro ontdekken…

Het kan met de Nautilus Undersea. Socorro staat bekend om de unieke interactie met de vele reuzenmanta’s die tot wel 5 meter groot worden en niet schromen om een showtje recht voor je neus op te voeren. Vergeet niet in het blauw te kijken naar de enorme baitballs waar veel groot leven op afkomt! Vele soorten haaien, dolfijnen, walvishaaien… Maar je hebt ook kans op scholen hamerhaaien én in het juiste seizoen zelfs op walvissen!

Wat krijg je: Vluchten & transfers, 9 nachten (1x hotel), all-inclusive en 3-4 duiken per dag
Wanneer: mei 2021 – schrijf je nu vast in!
Prijs: € 2925

Reserveer via de website van Diving World direct alvast jouw reis voor mei 2021. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!