Heb je zaterdagavond 30 september nog niets te doen? Word je blij van mooie onderwaterfoto’s en -films? En heb je zin om een avondje als VIP door het leven te gaan? Laat dan op de Facebookpagina van de NOB weten met wie jij als VIP naar de prijsuitreiking van het Nederlands- en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie in De Meern wil!

 

Je zit helemaal vooraan waardoor je perfect zicht hebt op de winnaars én hun foto’s en films. Diner en drankjes worden geregeld! De NOB geeft 2×2 VIP-tickets weg en maakt op vrijdag 22 september via Facebook de winnaar bekend.

 

Gratis toegang voor Duiken-abonnees

Ben je helaas niet de gelukkige winnaar van de VIP-tickets? Niet getreurd, want ook dan kun je bij dit event zijn! Duiken-abonnees krijgen zelfs een gratis ticket voor deze prijsuitreiking. Je kunt dit ticket verzilveren door je aan te melden via deze pagina en de code DUIKEN2017 in te voeren. Bij binnenkomst krijg je dan bovendien een gratis drankje.

Over het ONK en ZK

Afgelopen mei deden bijna 100 fotografen en filmers mee aan het Nederlands- en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie. De beelden zijn gemaakt in het Grevelingenmeer, de Oosterschelde, het Veerse Meer en enkele zoetwaterplassen. Tijdens de prijsuitreiking worden de foto’s en films van de winnaars getoond. De nieuwe Nederlands Kampioen mag deelnemen aan het Europees Kampioenschap in 2018!

Anderen lezen ook:  Zeeschildpad moet eieren achterlaten op landingsbaan