Mee met een Turkse liveaboard? Ontdek dan de magie van een unieke duikervaring met Okyanus Blue Liveaboard! Gelegen in een gebied dat ver verwijderd is van massatoerisme, bieden zij een onvergetelijke reis vol adembenemende schoonheid. In gesprek met Ahmet Durmaz.

Een liveaboard in Turkije, wat leuk!

Laat je betoveren door de prachtige baaien waar je kunt verblijven, zowel overdag als ’s nachts. Het zicht is uitstekend en je zult versteld staan van de diversiteit aan vissen, zoals grouper, roggen en murenen. Hier vind je zelfs soorten die normaal gesproken alleen te vinden zijn in de Middellandse Zee! 

Wat maakt jullie liveaboard speciaal? 

Okyanus Blue Liveaboard biedt verschillende routes aan. Al onze routes bezoeken unieke duikplekken. Onze liveaboard beschikt over 6 comfortabele hutten voor gasten. Elke hut heeft een eigen badkamer. Daarnaast hebben we een goed uitgeruste keuken en een ervaren kok die heerlijke Turkse gerechten bereidt.  

Hoe zit het met duiken?

Op ons duikdek vind je twee duikcompressoren en alle duikuitrusting die je nodig hebt. We duiken direct vanaf de boot, dus er is geen aparte duikboot nodig. Ons aanbod aan duiken is divers. Of je nu wilt scubaduiken met perslucht tot een maximale diepte van 30 meter, wilt freediven of deel wilt nemen aan onze exclusieve Mermaid Retreats, wij hebben voor ieder wat wils. 

Wat is de meest populaire duikplek die jullie aandoen? 

Tijdens je verblijf aan boord zullen we enkele van de meest beroemde duikplekken in de regio verkennen. Eén daarvan is Atabol. Hier zul je versteld staan van de aanwezigheid van groupers, roggen, octopussen, naaktslakken en murenen. Een andere beroemde duikplek is Datça Armutlu Burnu, waar je grote groupers en tijgermurenen kunt tegenkomen.  

Anderen lezen ook:  Seaquest Dive Center op Bohol: Ons duikteam bestaat uit allemaal locals!

Jullie bieden ook yoga aan?

Wat Okyanus Blue Liveaboard echt uniek maakt in vergelijking met andere aanbieders in de regio, is dat we ’s ochtends yogasessies aanbieden. Onze gasten kunnen ontspannen en hun dag beginnen met een verkwikkende yogapraktijk. Ga ook stand-up paddleboarden, wandelen in de heuvels en breng een bezoek brengen aan de antieke stad Knidos!  

Klik hier voor meer informatie.