Emperor Divers is al meer dan 30 jaar in Egypte gevestigd. Ze begonnen met een enkel duikcentrum in Hurghada en zijn inmiddels uitgegroeid tot een vloot met vier boten in Egypte. Voor een onvergetelijke liveaboard vakantie ben je bij Emperor aan het juiste adres! 

Wat maakt jullie liveaboard uniek?

Onze crew natuurlijk! We voelen dat het grootste verschil met Emperor het team is – van de chefkok tot de zeelieden, tot de duikgidsen en iedereen achter de schermen. We werken volgens de eenvoudige principes van service, veiligheid en waarde. Zoveel van onze gasten hebben meerdere keren met ons gedoken, we hopen dat dat een indicatie geeft dat we iets goed doen!

Onze boten bieden accommodatie aan iedereen

Jullie hebben vier safarischepen in Egypte?

Klopt! De Elite, Superior, Asmaa en Echo. Elk met elk zijn eigen charme. Alle hutten hebben standaard een eigen badkamer met individueel instelbare airconditioning. Onze boten bieden accommodatie aan iedereen, van moderne standaardhutten tot de Executive Suite van 28 vierkante meter op de Emperor Elite: the largest cabin on the waves en de Junior Suite met een fantastisch panoramisch uitzicht op de Rode Zee.  

Vertel eens iets over de faciliteiten aan boord.

We staan ​​bekend om de fantastische kwaliteit van ons eten en we bieden ook gratis wijn aan tijdens de maaltijden. De liveaboards hebben zonnedekken en overal airconditioning binnen. Er is gratis wifi en nitrox beschikbaar op elke Emperor-reis. 

The largest cabin on the waves

Hoeveel duiken maak je tijdens de liveaboard?

Dit varieert per route, maar over het algemeen zijn er drie of vier duiken per dag. Sommige van onze meest populaire routes, zoals St John’s en Northern Wrecks & Reefs, bieden 21+ duiken in een week! 

Anderen lezen ook:  Centrale riolering op Bonaire om koraalriffen te beschermen

Hoeveel routes bieden jullie aan?

We hebben negen liveaboard-routes beschikbaar, variërend van Reefs & Wrecks en South & St Johns die geschikt zijn voor beginners, als Famous Five en Simply the Best, die geschikt zijn voor de meer ervaren duiker. 

www.emperordivers.com