Kom je dit jaar ook weer naar onze stand tijdens Duikvaker op 2 en 3 februari? Want we organiseren weer heel veel leuke activiteiten! Volg bijvoorbeeld een van onze interessante workshops, zoals die van Gino Duffeler van Scubarepair over onderhoud van neopreen & droogpakken met tal van tips.

scubarepair 

Kun je wat over jezelf vertellen en wat je dagelijks doet?

Scubarepair is 4 jaar geleden ontstaan. Ons doel is om een snelle en kwaliteitsvolle reparatie uit te voeren en tevens een gecertifieerd herstelcentrum te worden. De wachttijd bij ons is tussen de 1 a 2 weken doordat we alle producten op voorraad hebben. Tevens zijn we steeds verder aan het ontwikkelen om een nog betere kwaliteit te garanderen, een voorbeeld hiervan is de digitale testbank. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor commerciële bedrijven die een testrapport nodig hebben voor de opvolging. Alle pakken die binnenkomen worden in een computersysteem ingevoerd en de klant kan online de status van het pak volgen.

scubarepair

Je presentatie op Duikvaker gaat over ‘Zorg voor je duikpak: tips over onderhoud voor neopreen & droogpakken’, kun je alvast een tipje van de sluier oplichten:

De presentatie die we verzorgen op de stand van DUIKEN Magazine gaat met name over het onderhoud van pakken. Hoe kun je een pak het best opbergen en hoe onderhoud ik een rits. Wat met de seals? Hoe komt het dat deze beginnen te plakken en ga zo maar verder. Tevens willen ik over verschillende type ritsen spreken. Wat is het verschil en hoe werken ze. Een veel gestelde vraag van klanten.

scubarepair

Een andere vraag die heel vaak wordt gesteld: ‘wat is het beste pak.’

Hier gaan we tijdens de presentatie ook dieper op in. Tijdens de presentatie kunnen uiteraard vragen worden gesteld waar we antwoord op proberen te geven.

Duikpakken, waar dienen we op te letten?

Allereerst dien je voor je zelf je budget vast te stellen, vervolgens welke type duiken ga je maken? Grotduiken, Oosterschelde duiken of wrakduiken? Welk materiaal, wens je neopreen of trilaminaatstof? Hoe intensief ga je het pak gebruiken? Zo kunnen we nog wel even door gaan, ook dit gedeelte komt aan bod tijdens de presentatie.

Voor wie is de presentatie interessant?

Mijn presentatie is voor iedere duiker interessant, ben je al droogpak duiker of wil je een droogpak aanschaffen, dan kunnen we je meer informatie bezorgen. Tevens komt de beste manier om je droogpak te onderhouden aan bod.

scubarepair

Programma workshops DUIKEN-stand tijdens Duikvaker 2 & 3 februari:

11.00 uur: Raymond Wennekes, Hoe maak je een winnende foto?

12.00 uur: Stefan Panis, Mijn- & wrakduiken

13.00 uur: Gino van Duffelen, Zorg voor je duikpak: tips over onderhoud voor neopreen & droogpakken

14.00 uur: Bootsy’s Babbels

15.00 uur: Sander Evering, Bommenwerper Boeing B17 & technische duikvaardigheden, van vinslagen tot opstijging

Ear Check: gehele dag!

Volg ons op Facebook en lees de interviews met de sprekers!