ABC Dive en AmilcoSports presenteren de nieuwe Aqua Lung LEG3ND ademautomaat. Op de Duikvaker beurs – begin februari – heeft Amilco Sports – importeur van o.a. Aqua Lung – de nieuwe LEG3ND aan het publiek getoond. Kort daarna lag deze automaat ook bij de erkende dealers in de winkel.

Graag hadden wij jou deze automaat laten zien in onze winkel en uitgelegd waarom deze automaat – met recht – de naam LEG3ND draagt. Wij hebben – voor jouw en onze veiligheid – er echter zeer bewust voor gekozen om de deuren tijdelijk te sluiten. Maar als jij niet naar ABC Dive kunt komen, komen wij toch naar jou.

Online presentatie

Daarom hebben ABC dive en AmilcoSports de handen ineen geslagen en geven wij donderdag 16 april om 19:00 uur een gezamenlijk ONLINE productpresentatie van deze ademautomaat. We bespreken elk detail van de ademautomaat en demonteren live alle varianten van de LEG3ND om je duidelijk de werking en de onderlingen verschillen te kunnen laten zien.

Exclusief aanbod voor deelnemers presentatie

Bij een exclusieve ademautomaat hoort ook een exclusief aanbod. Tijdens de presentatie doen wij een exclusief aanbod op deze ademautomaat die exclusief gegeven wordt aan deelnemers van deze productpresentatie.

Deze online productpresentatie is geheel vrijblijvend en kosteloos bij te wonen. Voor deelname heb je geen software nodig. Je kunt via deze LINK DEELNEMEN.

Wij gebruiken Microsoft Teams. Je kunt deelnemen in de webversie zonder installatie van software.

Sommige webbrowsers ondersteunen Microsoft Teams niet goed. Wij adviseren om Google Chrome te gebruiken als webbrowser.