Aanstaande zaterdagavond 29 september wordt bekend wie er het Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en –videografie hebben gewonnen. In theater Podium Hoge Woerd in De Meern wordt het een spannende en leuke avond voor de bezoekers, ook als je niet aan de wedstrijd hebt meegedaan.

Op een groot scherm worden de winnende foto’s en films getoond en de winnaars worden meteen gehuldigd. De winnaar van de fotowedstrijd mag volgend jaar meedoen aan het Wereld Kampioenschap Onderwaterfotografie op Tenerife.

Ook wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de zoetwaterwedstrijd, de teamwedstrijd en de foto- en filmwedstrijden voor beginnende fotografen en filmers. Tenslotte worden er tijdens de avond korte interviews gehouden met Peter van Bragt (onderwaterbioloog), Raymond Wennekes (Nederlands Kampioen 2016 en 2017) en Klaudie Bartelink (professioneel onderwaterfilmster).

Prijsuitreiking

Wil je bij de prijsuitreiking aanwezig zijn? Schrijf je dan in via www.fotokampioenschap.nl (de kosten zijn € 2,50 exclusief betalingskosten en inclusief een drankje) De prijsuitreiking is vanaf 19.30 uur in Theater Podium Hoge Woerd in De Meern.

Foto snoek: Jeroen Zetz

Bekijk ook: Prachtig pygmee-zeepaardje ontdekt in Japan

 

Anderen lezen ook:  Tien rifhaaisoorten rond de Nederlands-Caribische eilanden