Een geheel verzorgde (duik)vakantie voor het gezin naar Aqaba, Jordanië winnen? Dat kan! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is… een liedje zingen! Lees vooral verder.

Zeg eens eerlijk: zing je weleens wanneer je alleen thuis bent? Of zing je misschien wel met het hele gezin? Dan is nú de mogelijkheid om dit talent in te zetten voor een wel hele mooie prijsvraag: Aqaba Tourism, Beluga Reisen en Wild Water Diving Holidays nodigen namelijk twee families uit om hét populaire kustgebied van Jordanië te verkennen. Duiken op de meest kleurrijke riffen, duikcursussen voor kinderen, een bezoek aan de iconische ruïnes van Petra, kennismaken met de bedoeïenen in de uitgestrekte Wadi Rum woestijn, een tocht op een kameel of met een jeep: er staat jullie een geweldig gevarieerd programma te wachten. En als klap op de vuurpijl kun je ook nog eens gaan drijven in de Dode Zee.

Een bezoek aan het sprookjesachtige Petra mag natuurlijk niet ontbreken.

De reis vindt plaats van 17 tot en met 25 oktober 2018. Ideaal om jezelf voor aanvang van de winter nog even op te laden met zonne-energie! Meedoen is eigenlijk heel eenvoudig: zet je muzikaliteit én creativiteit in en geef een eigen draai aan het Jordaanse visserslied dat je kunt vinden op www.aqaba.jo. Neem het lied op, dien het in en wie weet vertrek jij in oktober met het hele gezin naar dit paradijsje. Dus wij zeggen: go for it! En natuurlijk duimen we voor jullie!

Heerlijk samen genieten aan de Rode Zee!

Reisprogramma:

Anderen lezen ook:  App voor eikapsels van haaien en roggen

De avontuurlijke gezinsvakantie naar Aqaba is van 17 tot en met 25 oktober 2018.

Dag 1: Vlucht naar Aqaba en inchecken in het hotel.

Dag 2: Na het ontbijt vertrek je naar het strand, waar je de mogelijkheid hebt om te wakeboarden of kajakken. Na de lunch staat er een ontspannen boottocht met zonsondergang én livemuziek gepland. De dag wordt afgesloten met een stadstour door Aqaba inclusief diner.

Dag 3: Na het ontbijt brengt de transfer je naar het duikcentrum, waar je je gereedmaakt voor een plezierduik en nog niet-duikende kinderen kennis kunnen maken met de duiksport.

Dag 4 + 5: Na het ontbijt vertrek je naar het duikcentrum, waar je net als op dag 3 de keuze hebt uit verschillende activiteiten en uiteraard duiken!

Dag 6: Na het ontbijt check je uit bij het hotel en zet je koers naar de Wadi Rum woestijn waar je een avontuurlijke jeeptour te wachten staat. Lunchen doe je bij de lokale bewoners: de vriendelijke bedoeïenen. Aan het einde van de middag vertrekt de transfer weer naar Aqaba.

Dag 7: Na het ontbijt brengt de transfer je naar het iconische Petra, waar je een rondleiding krijgt langs alle hoogtepunten.

Dag 8: Deze dag staat in het teken van de Dode Zee. Na het ontbijt check je uit en ga je op weg naar je nieuwe hotel. Na de lunch heb je de hele middag om de Dode Zee te verkennen.

Dag 9: Terugreis

Let’s go local: per kameel de woestijn verkennen.

Hoe kun je meedoen:

Om kans te maken op deze reis maak je een korte video waarin je met het gezin een traditioneel Jordanees visserslied zingt. Meer informatie over de voorwaarden vind je op www.aqaba.jo. De ingezonden video’s worden op de Facebookpagina van Aqaba Tourism geplaatst. Uit alle inzendingen zal de jury de winnaars selecteren. De twee winnende video’s worden in september bekend gemaakt. De video’s kunnen uiterlijk tot 20 augustus worden ingestuurd.

Anderen lezen ook:  Sidemount: Gewichtloos met twee flessen

Bij de reis zit inbegrepen:

Alle vluchten, accommodaties, maaltijden, transfers, excursies en entreegelden.

 

Wild Water Diving Holidays

Meer weten? Contacteer dan Wild Water voor extra info over de wedstrijd, info & boekingen over duikreizen naar Jordanië. info@wildwater.be – www.wildwater.be