Daan Rijnenberg runt sinds 2016 haar eigen duikcentrum Rebel Diving op Curaçao. Het is een kleinschalig SSI dedicated duikcentrum en de gasten kunnen zelf kiezen waar ze willen duiken.

«Wij zijn absoluut geen duikfabriek»

Rebel Diving is klein gebleven?

Door kleinschalig te blijven werken, kan ik de service bieden die ik zelf ook zou willen. Persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor de duikgasten, goed verzorgd materiaal, een eigen compressor, een intieme, persoonlijke omgeving van het duikcentrum met een professionele uitstraling en mensen een beleving in het duiken geven.

Rebel Diving Curaçao

Wat voor duiken bied je aan?

Kantduiken, bootduiken (op voorhand boeken), cursussen (van introductieduiken tot en met pro-opleidingen), gidsduiken en special dives. Er is ook geen vast duikschema; in overleg met de duiker kiezen we spots uit die passen bij zijn/haar level. Accommodatie bied ik zelf niet aan, maar ik werk samen met businesspartners die dit wel doen.

Rebel Diving Curaçao

Rebel Diving Curaçao

Wat maakt jouw duikschool uniek?

We zijn absoluut geen duikfabriek waar direct na de duik weer een volgende duikgroep klaarstaat voor de instructeur of gids. Mijn passie voor het duiken werkt aanstekelijk. Daarbij is Rebel Diving Curaçao het enige SSI dedicated duikcentrum op Curaçao met de Blue Oceans missie hoog in het vaandel. Een echt ecoduikcentrum. De inrichting van het duikcentrum is gemaakt van tweedehands materialen. Het gebruik van plastic is minimaal, we spoelen zonder chemicaliën of toevoegingen. Ook houden we regelmatig clean-ups onder water en nemen we tijdens reguliere duiken afval mee. Geen must, maar een gewoonte geworden.

Rebel Diving Curaçao

Website Rebel Diving: www.rebeldivingcuracao.com

Bekijk ook: Oogstrelend, Oostpunt van Curaçao