Resort Bonaire opende begin 2020 haar deuren, alles is dus helemaal gloedje nieuw! Het resort biedt uitermate luxe en stijlvolle appartementen en hotelkamers. Gelegen in het zuiden is het een ideale uitvalsbasis voor kantduiken. En oh ja, Dive Friends Bonaire runt het duikcentrum op het terrein.

Resort Bonaire is nog piepjong!

Klopt! De bouw startte eind 2016 en sinds begin dit jaar zijn we volledig operationeel. Je vindt ons in het zuiden van Bonaire in de wijk Belnem, bij Punt Vierkant. Ondanks dat het resort niet direct aan de kust ligt, is het een ideale uitvalsbasis voor shorediving.

Gelegen op korte afstand van de Zuidpier, de Hilma Hooker en diverse ander duiksites in het zuiden. Alles kan vanaf het resort verzorgd worden. We hebben ruime moderne appartementen die ideaal zijn om tot rust te komen na het duiken.

Wat voor soort accommodaties bieden jullie aan?

We hebben 114 moderne appartementen en 14 hotelkamers. Je kunt kiezen uit meerdere soorten appartementen. Kom je met een grote groep van bijvoorbeeld zes personen, dan is de Abundante een goede keuze.

Dit ruime penthouseappartement heeft namelijk maar liefst drie slaapkamers en is ruim opgezet. Kom je met minder mensen, dan hebben we het vierpersoonsappartement Bunita of de voor twee personen ontworpen Hardin. Het maakt niet uit welke je kiest, wij hebben voor jou het ideale appartement beschikbaar!

En de hotelkamers?

De luxe hotelkamers van Resort Bonaire zijn comfortabel ingericht en geschikt voor twee personen. Met eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook heeft de kamer een tv, airco en gratis WiFi.

Anderen lezen ook:  Oostkust: De wilde kant van Bonaire

Dive Friends is de duikschool van Resort Bonaire?

Sinds enkele maanden runt Dive Friends Bonaire de duikschool op ons resort. Compleet met duikshop en instructiebad voor de duikcursussen. Ook hebben we een 24/7 tankservice, materiaalverhuur, duikshop en kan je gebruikmaken van alle faciliteiten van Dive Friends. Zij organiseren ook bootduiken waarvoor je je kunt opgeven.

resort Bonaire

Jullie hebben geen huisrif, maar wel een schitterende duikstek om de hoek?

Op korte afstand liggen fantastische duikstekken tussen The Lake en Invisibles. Daar is ook een dubbelrif, een geweldig mooie duik! En je staat binnen no-time aan de waterkant van de highlights Hilma Hooker en Salt Pier.

Welke maatregelen hebben jullie genomen m.b.t. corona?

Wij houden ons volledig aan de voorschriften zoals geadviseerd door de overheid, denk aan social distancing, hygiëne etc. Ook de duikschool heeft voldoende extra maatregelen getroffen.

Jullie faciliteiten klinken niet verkeerd…

Een resort is niet compleet zonder faciliteiten van topkwaliteit. Dit betekent dat op ons resort een prachtig zwembad is aangelegd met een heerlijk zandstrand. Ook zijn er speeltuinen voor kinderen en is er een poolbar aanwezig waar je hapjes en drankjes kunt bestellen.

Ook beschikt de poolbar over een terras waar je lekker van de zon kunt genieten. De bar heeft daarnaast nog een restaurantfunctie, waar je terechtkunt voor ontbijt, lunch of diner. Genieten van het water, met een drankje in de hand. Dat is Resort Bonaire. In een appartement verblijven op Bonaire was nog nooit zo leuk!

Faciliteiten Resort Bonaire

✔ Appartement of hotelkamer

✔ Drie zwembaden

✔ Duikcentrum

Anderen lezen ook:  Geel reisadvies voor duikvakantie naar Lanzarote

✔ Zwembad met zandstrand

✔ Poolbar

✔ Gratis WiFi

✔ Pizzeria

✔ Autoverhuur

www.resortbonaire.nl