Saba is een uniek eiland, vol verrassingen – zowel onder als boven water. Door de vulkanische oorsprong van het eiland barst het er van bijzonder leven en prachtige landschappen.

«Dit unieke eiland blijft een van de mooiste reisbestemmingen ter wereld»

Hoe was 2019 voor jullie?

We zijn weer teruggekeerd naar normaal, na de grote stormen van twee jaar geleden. We hebben van de tussentijd gebruik gemaakt om dingen te evalueren en te vernieuwen.

Wat is er nieuw in 2020?

We bieden enkele nieuwe accommodaties aan en er zijn nieuwe restaurants en mooie wandelroutes bijgekomen. De natuur op het eiland is mooier dan ooit, zowel onder als boven water. Dit unieke eiland blijft een van de veiligste en mooiste reisbestemmingen ter wereld, met de vriendelijkste mensen.

Saba

Foto: Trent Reid

Saba

Wat maakt Saba zo’n unieke duikbestemming?

Saba is zowel boven als onder water erg steil. Je vindt er ondiepe riffen, maar ook diepe onderwaterlandschappen en -bergen. Saba is geschikt voor duikers van alle niveaus. Omdat het van origine een vulkanisch eiland is, zie je onder water lavastromen en kom je bronnen tegen. De riffen zitten vol met scholen tropische vissen en gezonde koralen. Ook heb je kans om haaien te zien. Op Saba kun je het hele jaar door duiken; de gemiddelde watertemperatuur is 27 graden en het zicht is vrijwel altijd super.

Saba

Wat gaan jullie op Duikvaker doen?

We hebben een eigen stand waar je alle informatie kunt krijgen over duiken, reizen en accommodatie op Saba. Kom dus vooral even langs!

Anderen lezen ook:  Reizen naar Curaçao tijdens corona: wat moet je allemaal regelen?

Website: www.sabatourism.com