AmilcoSports, importeur van Suunto-duikcomputers, is zeer verheugd en enorm trots te kunnen mededelen dat het 11e Suunto Experience Center is geopend, te weten Scuba Service te Schoten (B). De strategische ligging (vlakbij Antwerpen) in combinatie met toewijding, kennis en ervaring maken Scuba Service Store een ideaal ‘Suunto Experience Center’. Nog dit jaar viert Scuba Service haar 20-jarig bestaan wat nu extra wordt opgefleurd met het ‘Suunto Experience Center’-schap!

Beleving

Door een in het oog springende vitrine en speciaal opgeleide medewerkers geeft het ‘Suunto Experience Center’ je de beleving en ervaring die je bij Suunto-duikcomputers mag verwachten. Je ziet er alle modellen en varianten Suunto-duikcomputers en de daarbij behorende informatie. Een groot scherm vertoond filmpjes over de producten, het merk en de rekenmodellen die Suunto in hun duikcomputers gebruikt.

suunto

Touch & Feel

Introduceert Suunto een nieuwe duikcomputer, dan zal je deze als eerste zien bij een ‘Suunto Experience Center’. Bij een ‘Suunto Experience Center’ kun je niet alleen alle modellen zien, maar ook voelen en aanraken. Als de Suunto-duikcomputer je bevalt kan je deze direct meenemen. Een ‘Suunto Experience Center’ heeft namelijk alle modellen en varianten altijd op voorraad! Ook alle accessoires, polsbanden, onderdelen en servicebenodigdheden zijn hier direct verkrijgbaar. Ook de nieuwe Suunto D5 zal straks ook als eerste te zien zijn bij de ‘Suunto Experience Centers’.

Opleiding & training

De speciaal opgeleide medewerkers van het ‘Suunto Experience Center’ beschikken over een zeer uitgebreide kennis van alle Suunto duikcomputers. Ze kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen, de werking en instellingen van een Suunto duikcomputer. Uiteraard beschikt een ‘Suunto Experience Center’ over alle tools, kennis en originele onderdelen om jouw Suunto duikcomputer te onderhouden.

Anderen lezen ook:  Procean Technical droogpak: van eigen bodem

suunto

Over Scuba Service

Scuba Service ontstond ongeveer 20 jaar geleden, omdat er destijds in België zeer weinig firma’s op een correcte wijze duikflessen keurden. Met hun kennis en technische achtergrond was de keuze snel gemaakt. In het begin bestond de klantenkring alleen uit duikwinkels en professionele duikbedrijven. Later kwamen daar ook verschillende brandweerkorpsen bij. Nadat in 2005 zwaar werd geïnvesteerd in het nodige en gespecialiseerde keuringsmateriaal is Scuba Service uitgegroeid tot de top voor het testen van composiet- en duikflessen en onderhoudafregelen van ademautomaten. Al het onderhoud en testen worden uitgevoerd conform de heersende normen (NBN EN 1968, NBN EN ISO 11623, NBN EN 250) en reglementeringen van zowel de wetgever als de fabrikanten. Doordat steeds vaker het verzoek kwam voor het leveren van nieuwe duikmaterialen zijn de activiteiten enkele jaren geleden uitgebreid met een winkel. Door mond aan mond reclame hebben inmiddels ook vele clubs en particulieren hun weg naar Scuba Service te Schoten weten te vinden.

Over Suunto

Suunto werd geboren in 1936, toen de Finse pionier en technicus Tuomas Vohlonen een methode bedacht voor de massaproductie van vloeistof gevulde kompassen. Sindsdien is Suunto toonaangevend in design en innovatie op het gebied van sporthorloges, duikcomputers en sportinstrumenten die worden gebruikt door avonturiers overal ter wereld. Van de hoogste bergen tot de diepste oceanen biedt Suunto avonturiers de fysieke en mentale uitrusting om nieuw terrein te veroveren. Het hoofdkantoor en de productievestiging van Suunto zijn gevestigd in Vantaa, Finland. Suunto heeft wereldwijd meer dan 400 mensen in dienst en Suunto-producten worden in meer dan 100 landen verkocht.