suuntofotostory

Heb jij een gave serie van drie onderwaterfoto’s die samen een verhaal vertellen? Drie foto’s die pats-boem duidelijk bij elkaar horen? En zo bijvoorbeeld het verhaal vertellen van het wrak de SS Thistlegorm? Of beelden gemaakt om de hoek, van een snoek, paling en een kreeftje? Je schitterende macro-serie uit Zeeland? Dan nomineert DUIKEN jou om je fotostory met ons te delen in de #suuntofotostory fotowedstrijd.

Win de superhoofdprijs, een Suunto D5!

Doe je mee? Dan maak je kans op de schitterende hoofdprijs: de Suunto D5 duikcomputer in horlogeformaat ter waarde van € 649 beschikbaar gesteld door Amilco Sports! Een deskundige jury beoordeelt welke fotograaf met zijn fotostory de hoofdprijs in ontvangst mag nemen.

Meedoen kan vanaf 21 april tot en met 2 juni, upload de drie onderwaterfoto’s die je verhaal vertellen!

Je kan per upload 1 foto inzenden, dus in totaal 3x een upload doen om mee te dingen.

Mijn foto uploaden
Mijn foto uploaden

 

Voorwaarden #suuntofotostory

Upload drie onderwaterfoto’s die je verhaal vertellen! Meedoen kan vanaf 21 april tot en met 2 juni via www.duiken.nl/stories. Vermeld je naam in de bestandsnaam van de 3 foto’s (maximaal 4 MB). Uiteraard is dit een wedstrijd voor amateurs; professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname.

Je mag alleen 3 onderwaterfoto’s insturen die je zelf hebt gemaakt. Een deskundige jury selecteert de winnaar en beslist wie de hoofdprijs, een Suunto D5, in ontvangst mag nemen. Door deel te nemen, geef je de redactie het recht om jouw foto te gebruiken op de website www.duiken.nl, onze facebookpagina, DUIKEN-nieuwsbrief en in DUIKEN Magazine.