Speciaal voor de feestmaanden heeft Suunto een mooi pakket samengesteld met daarin de Suunto EON Core (zwart) en de tankpod verpakt in een luxe hard case waarin je de duikcomputer en tankpod veilig kunt opbergen.

De Suunto EON Core is licht van gewicht, heeft een helder persoonlijk aanpasbaar kleurenscherm met grote, goed afleesbare cijfers en is uitgerust met bluetooth om te verbinden met een mobiel apparaat, zodat je instellingen kunt wijzigen en gelogde duiken kunt overbrengen naar de Suunto App. Beperkt beschikbaar bij de erkende Suunto Dealer in de Benelux.

MAKKELIJK AFLEESBAAR

Lees alle belangrijke duikdetails in één oogopslag van een duidelijk leesbaar scherm. Grote getallen en teksten met hoge contrastkleur zijn makkelijk te zien, zelfs in donkere wateren of als u ’s nachts duikt.

De Suunto EON Core en de tankpod veilig verpakt in een speciale hard case.

GROEIT MET JE MEE

EON Core is direct uit de verpakking klaar voor gebruik, maar u kunt desgewenst de functies aanpassen naar uw eigen behoeften met het  Suunto CustomDisplay™. Kies uit verschillende weergavestijlen en selecteer de duikgegevens die u wilt zien. Updatable software maakt de Suunto EON Core een loyale duikpartner voor de komende jaren.

COMPACT EN COMFORTABEL

De lichtgewicht, compacte composiet behuizing met elastomeerband (of bungee) is comfortabel om iedere maat pols. Bedien de grote knoppen gemakkelijk met of zonder handschoenen. Laad de accu gemakkelijk op via USB.

VERBINDEN EN OVERDRACHT

Verbind draadloos met maximaal 10 Suunto Tank PODs om tank- en gasinformatie te tonen. Door eenvoudig te verbinden via Bluetooth met een mobielapparaat kunt u instellingen veranderen en duikgegevens overbrengen naar de Suunto Movescount App. Onderhoud een duiklogboek en deel je onderwater avonturen en foto’s op Suunto Movescount.

Anderen lezen ook:  Duiken in Zuid-Afrika: tijgerhaaien & corona blog #1

www.amilco.nl

Bekijk ook: Bare: heerlijk droog en Ultra Warm