Beroepspionier en duiker Melvin Redeker stond in april van dit jaar met zijn spectaculaire live multimedia theatershow ‘De roep van de orka’ 7 keer in diverse theaters en schouwburgen. Vanwege de overweldigende belangstelling- meer dan 1.500 bezoekers – gaf Melvin op 10 mei j.l. een extra voorstelling,  die ook al weer snel was uitverkocht.

 

De roep van de Orka 

De roep van de orka is onweerstaanbaar voor avonturier Melvin Redeker. Ga mee op reis onder de golven, door de laatste wildernis van onze blauwe planeet. Melvin verstopt zich op de zeebodem, daar waar orka’s jagen op zeehonden. Op zoek naar de mysteries van de oceaan, ontmoet hij haaien, nieuwsgierige bultruggen en zachtaardige killer whales.

 

Met korting naar de laatste live show op 28 september

De theatershow vindt op 28 september plaats in Theater Aan de Slinger te Houten, van 20:00 uur tot 22:15 uur. Dankzij de samenwerking met DUIKEN Magazine krijg je €3,- korting op de ticketprijs.

Een pauzeconsumptie is bij de prijs inbegrepen. Mis het niet, want ook deze laatste theatershow is alweer bijna uitverkocht.

 

Bestel tickets

Bestel tickets en gebruik kortingscode kortingscode R18M19DM.

 

Blijf op de hoogte van duiknieuws

Ben jij benieuwd wat er zich allemaal afspeelt in de duikwereld en ontvang je als onderwatersporter graag tips? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief van DUIKEN Magazine.

 

Ja, ik schrijf mij in voor de gratis nieuwsbrief

Anderen lezen ook:  Ocean Witness: ooggetuigen delen hun verhalen en oplossingen over veranderende oceanen