Marco van Wijnkoop en Remco Siereveld namen de liveaboard The True Maldives over en zijn mega-enthousiast over zowel hun duikonderneming als de Malediven. 

True Maldives liveaboard

Vorig jaar hebben jullie besloten de liveaboard The True Maldives over te nemen. Waarom?

We hebben altijd al plannen gehad voor een eigen duikonderneming in het buitenland. Toen we tegen The True Maldives aan liepen, was het voor ons het moment om onze droom te verwezenlijken. De timing was gewoon perfect, om over de locatie nog maar te zwijgen.

Het is nu een jaar verder, hoe bevalt het?  

Absoluut een droombaan, want we mogen onze hobby delen op een unieke locatie. Natuurlijk is het ook hard werken, maar we doen het met veel plezier en enthousiasme.

True Maldives liveaboard

Waarin onderscheiden jullie je van andere liveaboards?

Onze liveaboards zijn gericht op de duiker met de cap (pet) op. We bieden een duiksafari die voor iedereen betaalbaar is. We varen 11 dagen en we plannen alles per trip, kijkend naar de groep, het weer, en natuurlijk het onderwaterleven. Daarnaast werken we met zeer ervaren en professionele duikgidsen en hebben we kleine groepen (14 gasten). We zorgen voor een geweldige en relaxte duikvakantie.

Vertel eens iets over de liveaboard zelf

We hebben 7 hutten aan boord voor de gasten, allemaal met eigen sanitair, douche, ventilator en airco. We eten 2 keer per dag warm en we hebben een heerlijk zonnedek met strandbedden.

Liveaboard The True Maldives

Welke routes varen jullie?

The True Maldives heeft een aantal vaste routes, waarmee we kunnen afwisselen en waarin we de wensen van de klanten en de weersomstandigheden mee kunnen nemen. We proberen iedereen de mooiste dingen te laten zien, het grote spul en het kleine.

Anderen lezen ook:  Conservatief duiken, hoe doe je dat?

Wat was jullie mooiste ontmoeting op de Malediven?

Nachtduiken met manta’s, of duiken met nieuwsgierige zusterhaaien, of toch de walvishaaien, of … of …

Er is zoveel te zien en te doen, het is onmogelijk een favoriet te kiezen!

 

Meer info over The True Maldives: