Duikvaker gaat door op 2 en 3 april 2022! Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2022. Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders. Vandaag stellen we Sander Schmalgemeijer van TUSA aan je voor.

Het paradepaardje van 2021 was…

’s werelds beste duikmasker de Paragon. De verwachtingen waren hoog, maar deze zijn meervoudig overtroffen. We hebben niets anders dan lovende kritieken gekregen over dit onevenaarbare duikmasker. Van zowel recreatieve als technische duikers!

Voor 2022…

zijn de verwachtingen nog groter. TUSA komt met de 3D-sync technologie, die ervoor zorgt dat de pasvorm van het duikmasker aangepast wordt naar de vorm van het gezicht. Zo ontstaat de meest optimale pasvorm, afsluiting en comfort.

De druk op het gezicht wordt verminderd en daardoor zit het masker veel lekkerder op je gezicht. 3D-sync wordt gevormd door een scharnierend deel aan de rand van het masker waar het raakvlak met het gezicht zit. Tevens is de positie van de maskerband belangrijk bij de pasvorm.

Om de juiste fit te ervaren, dien je de maskers van TUSA met 3D-sync altijd te passen mét de maskerband. Deze enerverende technologie is te vinden op de nieuwe Intega en op het nieuwe frameless masker ZenSee.

Op Duikvaker…

kan je de nieuwe duikmaskers in alle kleuren uitproberen. Net als alle andere maskers van ons. Tevens is er een uitgebreide opstelling van BCD’s om te bekijken, maar ook om te passen.

Website: www.tusa.com

TUSA

Ook interessant voor jou:

Getest door het DUIKEN-team: Tusa-vinnen

Test: duikhorloge Tusa TC-1