Vacature Ardent: berger met interesse in techniek en/of duiken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin geen dag hetzelfde is en waarbij opleidingsmogelijkheden tot engineer en/of duiker vergoed kunnen gaan worden?

Solliciteer dan als berger met interesse in techniek en/of duiken bij Ardent Maritime Netherlands B.V. in IJmuiden, www.ardentglobal.com

Ardent

Ardent is een wereldwijde marktleider op het gebied van emergency response en andere maritieme diensten. Voortbouwend op het erfgoed van twee gerespecteerde bergingsbedrijven, Titan en Svitzer Salvage, bieden wij droge en natte berging, decommissioning en andere maritieme diensten. Omdat het grootste deel van de organisatie van Ardent Emergency Management in Ijmuiden is gevestigd, krijg je de mogelijkheid om te leren van een ervaren team van bergingsprofessionals in alle functies in Nederland.

Je zal starten in een juniorpositie met doorgroei mogelijkheden naar een seniorpositie binnen onze bergingsploeg. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Ardent

Kwaliteiten die je meebrengt zijn onder andere een afgeronde opleiding op MBO niveau, bij voorkeur in techniek, electrotechniek of maritiem en een goede beheersing van het Engels in woord en geschrift.

Onze werkzaamheden zijn wereldwijd. Je moet in korte tijd kunnen mobiliseren en je kunnen aanpassen aan de omstandigheden. Het spreekt voor zich dat je graag in (internationaal) teamverband werkt.

Je zal bergingswerkzaamheden onderwater en aan dek verrichten, zoals het inspecteren, repareren, verwijderen en het installeren van bergingsmateriaal. En ook het monitoren en in bedrijf houden van de installaties in de machinekamer en aan dek maken deel uit van de werkzaamheden. Tevens zal je technisch onderhoud en reparaties verrichten, zodanig dat de berging van een schip en/of de lading veilig en ef ciënt wordt gerealiseerd.

Anderen lezen ook:  Onderhoud: duikuitrusting spoelen en schoonmaken

Als je niet “on the job” bent, ben je actief betrokken bij werkzaamheden in het warehouse/de workshop.

Je kunt jouw motivatiebrief en cv opsturen via email aan: astrid.keuter@ardentglobal.com

Een assessment vormt een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Ardent

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs en dit geldt ook voor andere Ardent collega’s en aanverwante bedrijven van Ardent.