Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het magazijn bij een van de grootste importeurs van duik- en zwemsportmerken in de Benelux? Weet jij van aanpakken, ben je zelfstandig, secuur en sociaal vaardig? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Datum: 09-06-2021

Als magazijnmedewerker word je medeverantwoordelijk voor het logistieke proces. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitpakken en controleren van bestellingen, het picken van orders met een scanner, het verzendklaar maken van deze orders, het laden en lossen van goederen, het netjes houden van het magazijn en diverse andere werkzaamheden.

Functie eisen magazijn medewerker

  • Inzicht in logistieke processen
  • Zelfstandig en accuraat
  • Stressbestendig
  • Sociaal vaardig
  • Heftruck diploma is niet nodig

Bedrijfsprofiel

Amilco Benelux BV (team van 12 personen) is importeur en distributeur van verschillende duik- en zwemsportmerken. Onze producten importeren wij uit alle werelddelen en verdelen deze over ons dealernetwerk binnen de Benelux. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tholen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende baan voor langere tijd met een goed basissalaris en mogelijkheden tot het volgen van een opleiding die past bij jouw functie. Bij ons kom je terecht in een prettige en gezellige werkomgeving en heb je veel contact met je collega’s. Je reiskosten worden vergoed en wij bieden een uitstekende pensioenregeling.

Solliciteren en contactgegevens:

Kees Benard, Tel. 0166-601060, kees.benard@amilco.nl

Adres

Amilco Benelux BV, Energieweg 27, 4691 SE Tholen

www.amilcosports.nl

Ook interessant voor jou:

Scuba Adventures Europe is officieel Suunto Premium Partner

IJskoud getest: Bare X-Mission Evolution

 

Anderen lezen ook:  Heerlijke duikvakantie in eigen land bij camping Muralt