Op zaterdag 17 en zondag 18 maart vindt de Belgische Duiksportbeurs plaats. Meer dan 2000 m² staat bol van alles wat met duiken te maken heeft. Kortom, Antwerpen wordt even het DuikMekka van België.

De Belgische Duiksportbeurs is de enige duikbeurs in België. Vorig jaar telde deze beurs meer dan 4000 bezoekers. De bekende locatie, Kinepolis Antwerpen is voorzien van een ruime en gratis parking. De toegangsprijs bedraagt 12 euro en de bezoekers zijn welkom op  zaterdag 17 en zondag 18 maart van 10 uur tot 18 uur. De beurs is voor iedereen toegankelijk, zowel voor ervaren duikers als voor geïnteresseerden en aspirant duikers.

Op de duikbeurs zullen er verschillende duikstanden te zien zijn. Zo zullen er duikclubs en federaties aanwezig zijn die een ruime waaier informatie bieden aan potentiële duikers. Bovendien zal de bezoeker er ook een ruim gamma aan duikmateriaal vinden en vele promotiestands van reisbureaus, verzekeringen en duiklocaties in binnen –en buitenland.  Zoals jaarlijks verzorgt Time To Dive uit Hasselt een heuse DuikVeiling voor het goede doel.

Voor meer informatie kun je op de website www.belgiandivingfair.com terecht alsook onze facebookpagina https://www.facebook.com/BelgischeDuiksportbeurs/

Anderen lezen ook:  Sint Maarten zwaar getroffen door koraalziekte