Hier kun je deze zomer al naartoe! Langzamerhand worden er steeds meer reisadviezen versoepeld en mag je weer naar verschillende mooie bestemmingen op reis. Maar naar welke bestemmingen mag je nu eigenlijk op duikvakantie? Inmiddels zijn er al ruim 33 prachtige en zeer verrassende bestemmingen beschikbaar, in maar liefst 11 verschillende landen!

Wij hebben een actueel overzicht voor je gemaakt met vakantiebestemmingen waar je vanaf nu al naar toe kan. Van een comfortabele autovakantie naar Spanje tot een relaxte vliegreis richting het Caribisch gebied, de keuze is nu al enorm!

Daarnaast profiteer je van onze corona refund garantie, welke van toepassing is op reizen naar alle bestemmingen die op dit moment toegankelijk zijn. Deze landen hebben allemaal één of meerdere accommodaties die je met zekerheid én de corona refund garantie kunt boeken. Wat houdt je tegen om die ene mooie duikreis te maken!?

Deze informatie zullen wij continu blijven updaten, houd daarom deze pagina goed in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Hieronder een overzicht met duikvakantie bestemmingen waar je deze zomer al naar toe kan. Een geldige gezondheidsverklaring is verplicht.

Aruba

Als duiker geniet je natuurlijk het beste onderwater van alle pracht die daar te vinden is! De kleuren en vormen van de onderwaterwereld bij Aruba zijn zeer bijzonder!

Bonaire

Naar Bonaire kom je om te duiken. De hele kustlijn is beschermd natuurgebied met meer dan 80 duikstekken. Vanaf het strand of de kant loop je zo het warme water in, op zoek naar onderwaterleven!

Anderen lezen ook:  Interview met freediver Frédéric Buyle

Curaçao

Curaçao is een van de meest populaire Caribische strandbestemmingen voor Nederlanders. Niet alleen vanwege de Nederlandse taal, maar ook door de heerlijke zandstranden en kleurrijke onderwaterwereld.

Cyprus

In Cyprus vind je een mooie combinatie van natuur, cultuur en heerlijke stranden. De duikomstandigheden zijn goed en onder water vind je mooie wrakken, grotten, riffen en vissen.

Griekenland

Geniet boven water het prachtige, gastvrije Griekenland en de bekende architectuur, en ontdek onderwater het nog vrij onbekende van de Middellandse Zee!

Italië

Met een enorm lange kustlijn, vele mooie eilandjes en warm, helder water is Italië een verleidelijke bestemming voor duikers!

Kroatië

Kroatië staat bekent om zijn mooie en erg lange kustlijn grenzend aan kristalhelder water! De ongeveer 1700km lange kustlijn biedt bijna overal toegang tot fantastische duiken!

Malta

Een heerlijk warm klimaat, middeleeuwse steden, spectaculaire kalkstenen kliffen en onder water schitterende wrakken, grotten spelonken en drop-offs!

Noorwegen

Duik tussen de Fjorden, tientallen indrukwekkende wrakken én minimaal 70 soorten critters! Dat is duiken in Noorwegen!

Portugal

Het razend populaire Portugal biedt een grote diveristeit in onderwaterleven! Elke bestemming heeft zo zijn eigen kenmerken, voor welke bestemming ga jij?

Spanje

De onderwaterwereld rondom Spanje is zeker divers. Prachtige grotten, spectaculaire kleuren en felgroene posidonia zeegras Velden.

Nog meer van DUIKEN lezen? Word abonnee!