Waterside Apartments ligt in Slangenbaai, in het oude vissersdorpje Boca Sint Michiel. De naam Slangenbaai verwijst niet naar slangen, maar naar het grote aantal murenen en alen. De familie Valter-Wintershoven uit Antwerpen is sinds 2004 de eigenaar en laat je je helemaal thuis voelen.

«Het huisrif van Waterside is een van de mooiste duikstekken op Curaçao!»

Waar ligt Slangenbaai?

Aan de zuidkust, centraal gelegen tussen Oost- en Westpunt. Hierdoor zijn beide kanten van het eiland snel en eenvoudig te bereiken. Willemstad is maar 10 minuten rijden en de mooiste stranden zijn ook snel bereikbaar. We beschikken niet over een duikschool, maar hebben wel alle faciliteiten die een duiker nodig heeft. Iedereen kan vanuit ons complex op eigen gelegenheid de mooie duikstekken ontdekken, wij geven graag tips!

Waterside Apartments

Jullie hebben een eigen huisrif?

Het huisrif van Waterside is een van de mooiste duikstekken op Curaçao! Heel divers met de prachtigste koraalformaties. Dolfijnen zwemmen regelmatig voorbij, om maar te zwijgen over de talrijke murenen, barracuda’s, schildpadden, roggen, lionfish en legio kleine vissen die je op ons huisrif vindt. Met maar een paar passen naar beneden, ga je via het kleine strandje zo de zee in.

Wat voor type duiken bieden jullie aan?

Curaçao staat bekend om zijn kantduiken. Met meer dan 60 gemakkelijk bereikbare kantduiklocaties is Curaçao een super attractief duikparadijs. Je kunt er zelf op uit trekken, maar uiteraard begeleiden we je ook graag om de mooiste dingen te laten zien. We bieden ook bootduiken aan maar doe dit zeker niet heel je vakantie: er zijn genoeg mooie kantduikplekken! Daarnaast verzorgen we ook duikcursussen waarbij we nauw samenwerken met enkele duikscholen.

Anderen lezen ook:  Zelf koraal planten op Bonaire

Waterside Apartments

Tanks zijn altijd voorradig?

Jazeker! We hebben unlimited tanks, dagelijks 24/7 ter beschikking. Lood is gratis. We beschikken over een spoelbak en buitendouche, ook is er een ruimte om het duikmateriaal te drogen en veilig op te bergen.

Hoe ziet jullie accommodatie eruit?

Waterside Apartments beschikt over drie appartementen met twee slaapkamers en zeezicht, een appartement met twee slaapkamers en tuinzicht en twee studio’s met zeezicht voor twee personen. De appartementen en studio’s zijn volledig ingericht en gratis Wifi is aanwezig. We bieden combi-duikpakketten aan, zoals appartementverhuur + unlimited tanks en lood + pick-up truck-huur. Ook verzorgen we gratis transfer van en naar de luchthaven. Van tevoren kun je een boodschappenpakket bestellen zodat je niet direct naar de supermarkt hoeft. Wel zo fijn om rustig je vakantie te beginnen. Alle info vind je op onze website.

Waterside Apartments

Wat maakt Waterside Apartments uniek?

Sowieso onze ligging, direct aan zee! Ook zijn we kleinschalig met persoonlijke aandacht voor de duikers en het laagdrempelige duiken. Alles is zeer relaxed en eenvoudig. En nogmaals, we hebben een van de mooiste riffen van Curaçao vlak voor de deur!

Website Waterside Apartments: www.waterside.cw

Bekijk ook: Oogstrelend, Oostpunt van Curaçao