Waterside Apartments vind je in Slangenbaai, in het oude vissersdorpje Boca Sint Michiel. Het ligt direct aan zee met een fantastisch huisrif. De familie Valter-Wintershoven uit Antwerpen is sinds 2004 de eigenaar en laat je je helemaal thuis voelen. Hier wil je niet meer weg!

Waar ligt Slangenbaai?

Aan de zuidkust, centraal gelegen tussen Oost- en Westpunt. Hierdoor zijn beide kanten van het eiland snel en eenvoudig te bereiken. Willemstad is maar 10 minuten rijden en de mooiste stranden zijn ook snel bereikbaar.

We beschikken niet over een duikschool, maar hebben wel alle faciliteiten die een duiker nodig heeft. Iedereen kan vanuit ons complex op eigen gelegenheid de mooie duikstekken ontdekken, wij geven graag tips!

Jullie hebben een eigen huisrif?

Het huisrif van Waterside is een van de mooiste duikstekken op Curaçao! Heel divers met de prachtigste koraalformaties. Dolfijnen zwemmen regelmatig voorbij, om maar te zwijgen over de talrijke murenen, barracuda’s, schildpadden, roggen, lionfish en legio kleine vissen die je op ons huisrif vindt.

Met maar een paar passen naar beneden, ga je via het kleine strandje zo de zee in.

Waterside Apartments

Wat voor type duiken bieden jullie aan?

Curaçao staat bekend om zijn kantduiken. Met meer dan 60 gemakkelijk bereikbare kantduiklocaties is Curaçao een super attractief duikparadijs.

Je kunt er zelf op uit trekken, maar uiteraard begeleiden we je ook graag om de mooiste dingen te laten zien. We bieden ook bootduiken aan, maar doe dit zeker niet heel je vakantie: er zijn genoeg mooie kantduikplekken! Daarnaast verzorgen we ook duikcursussen waarbij we nauw samenwerken met enkele duikscholen.

Anderen lezen ook:  “Every little thing is gonna be alright”, Jamaica afspeellijst op Spotify

Tanks zijn altijd voorradig?

Jazeker! We hebben unlimited tanks, dagelijks 24/7 ter beschikking. Lood is gratis. Er is ook een spoelbak, buitendouche en een ruimte om het duikmateriaal te drogen en veilig op te bergen.

Waterside Apartments

Hoe ziet jullie accommodatie eruit?

Waterside Apartments beschikt over drie appartementen met twee slaapkamers en zeezicht, een appartement met twee slaapkamers en tuinzicht en twee studio’s met zeezicht voor twee personen.

De appartementen en studio’s zijn volledig ingericht en gratis wifi is aanwezig. We bieden combi-duikpakketten aan, zoals appartementverhuur + unlimited tanks en lood + pick-up truck-huur. Ook verzorgen we gratis transfer van en naar de luchthaven.

Van tevoren kun je een boodschappenpakket bestellen, zodat je niet direct naar de supermarkt hoeft. Wel zo fijn om rustig je vakantie te beginnen.

Welke maatregelen hebben jullie genomen m.b.t. corona?

De gasten worden bij het ophalen van het vliegveld, meteen attent gemaakt op het behouden van de social distancy en mondkapjes worden opgehouden tijdens de autorit. Bij aankomst bij Waterside is er handsanitizer aanwezig en worden de gasten uitgebreid gebrieft dat men hier 2 meter afstand houdt.

Gelukkig zijn de appartementen zo ruim opgezet dat deze afstand al automatisch in stand gehouden wordt. Bovendien leeft men hier buiten, waardoor het mondkapje wel aangeraden wordt, maar niet verplicht is.

Waterside Apartments

Wat maakt Waterside Apartments uniek?

Sowieso onze ligging, direct aan zee! Ook zijn we kleinschalig met persoonlijke aandacht voor de duikers en het laagdrempelige duiken.

Alles is zeer relaxed en eenvoudig. En nogmaals, we hebben een van de mooiste riffen van Curaçao vlak voor de deur!

Anderen lezen ook:  Wannadive: «We hebben twee duikscholen, maar ook de Dive Hut: voor de budget minded duikers»

www.waterside.cw

Lees ook de gratis DUIKEN Curaçao Special!