Wij willen je duikfoto’s zien! Heb jij een gave serie van drie onderwaterfoto’s die samen een verhaal vertellen? Van je duikvakantie? Je ontmoeting met sepia’s? Je mooiste wrakduik? Dan nomineert DUIKEN jou nu om je fotostory met ons te delen. Win de superhoofdprijs, een duikvakantie voor twee personen bij het luxe 5* Resort Golden Rock op St. Eustatius!

Doe je mee?

Dan maak je kans op de schitterende hoofdprijs: een verblijf bij het luxe Golden Rock Resort op St. Eustatius*. Uiteraard ga je ook duiken, dit zit er bij in! Deze maak je bij duikcentrum Scubaqua. En het leuke is; je partner, buddy, beste vriend kan mee! Een deskundige jury beoordeelt welke fotograaf met zijn fotostory de hoofdprijs in ontvangst mag nemen.

Vulkaan de Quill.

Hoe werkt het?

Heel simpel, ga naar: www.duiken.nl/story en upload de drie foto’s die je verhaal vertellen. Het maakt niet uit in welk jaar de foto’s genomen zijn.

Voorwaarden #goldenrockfotostory

Je kan je foto’s alvast uploaden, de wedstrijdperiode loopt van 1 augustus tot en met 14  augustus via www.duiken.nl/story. Vermeld je naam in de bestandsnaam van de foto’s (maximaal 4 MB). Uiteraard is dit een wedstrijd voor amateurs; professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname. Je mag alleen foto’s insturen die je zelf hebt gemaakt. Een deskundige jury selecteert de winnaar en beslist wie de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. Door deel te nemen, geef je de redactie het recht om jouw foto te gebruiken op de website www.duiken.nl, onze facebookpagina, DUIKEN-nieuwsbrief en in DUIKEN Magazine.

*De reis is exclusief vliegtickets en onkosten ter plaatse. Inbegrepen is de accommodatie en uitgebreid duikpakket. Niet in combinatie met andere promoties of packages. Op basis van beschikbaarheid. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Anderen lezen ook:  Duikvaker Special 2022