Ondanks dat Atomic Aquatics al 25 jaar bestaat, is het niet eerder zo aanwezig geweest op de grootste duikbeurs van de Benelux: Duikvaker! Atomic Aquatics staat dan ook vol enthousiasme klaar om jou kennis te laten maken met de fantastische producten van het merk. En het mooie is: je kan ook nog eens de T25 ademautomaat t.w.v. € 2.799 winnen!

Er wordt bij Atomic Aquatics niets aan het toeval overgelaten. Innovatief design en de beste materialen betekenen niets als ze niet resulteren in een superieur product met superieure prestaties. De obsessie voor topprestaties vereist een intelligent ontwerp, deskundige engineering en nauwkeurige fabricage. Elk detail en proces wordt nauwlettend in het oog gehouden. Deze filosofie komt volledig samen in het speciaal voor hun 25 jarig jubileum ontworpen ademautomaat. De beste materialen zijn gebruikt, een volledig nieuwe afwerking is ontwikkelt. Het resultaat is uniek, subliem. Niet alleen qua uiterlijk maar ook in zijn prestaties. De adviesprijs van de T25 is € 2799,- en het mooie is, jij kan hem winnen!

Hoe?

  • Koop je ticket voor Duikvaker 2023.
  • Kom kennis maken met de unieke producten op de Atomic Aquatics stand 765 (hal 2)
  • Laat je entree bewijs op de stand scannen.
  • Je ontvangt automatische een mailtje waarin de voorwaarden voor deze actie staan. Deze voorwaarden zijn ook beschikbaar op de stand.
  • Je hoort in de loop van de maand februari of je dit unieke juweel hebt gewonnen!

Anderen lezen ook:  Is jouw vakantie geannuleerd? Hoe ga jij ermee om?