Duikcentrum TODI

We mogen 3x twee toegangskaarten voor duikcentrum TODI weggeven! TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.  Met een mega duikbassin van maar liefst 10 meter diep en 36 meter doorsnee, en met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°, is TODI dé perfecte indoor duikplek.

Je hoeft dus echt niet ver weg om een unieke duikervaring te beleven. Bij TODI beleef je datzelfde vakantiegevoel maar dan lekker dichtbij in Beringen, België. In samenwerking met duikcentrum TODI mogen wij 3x twee toegangskaarten weggeven. Wil jij kans maken? Doe dan mee met onze winactie op Facebook!

Op 30 april aanstaande maken we de winnaars bekend, zij krijgen persoonlijk bericht. Op zondag 16 juni zullen de winnaars samen met het DUIKEN team de onderwaterwereld van TODI gaan verkennen. We zullen deze dag ons avontuur vloggen en verzorgen een lekkere lunch.

Benieuwd naar wat je zoal kan ontdekken in TODI? Bekijk hieronder een sfeerimpressie:

Duikcentrum TODI