Workshop Macrofotografie: Wanneer je begint met onderwaterfotografie is elk onderwerp leuk om te fotograferen. Je bent lekker in aan het klikken tijdens je duik en zolang je kunt zien wat je gefotografeerd hebt, ben je tevreden.

Wow-factor

Maar wanneer je het al een tijdje doet en op verschillende social media kanalen steeds mooie foto’s voorbij ziet komen, denk je toch; ‘Dat zou ik ook wel willen’! Je gaat dingen proberen tijdens het duiken en merkt dat het wel aardig lukt, maar je mist net die handvaten om je foto’s die wow-factor mee te geven.

Tijdens de Workshop Macrofotografie geeft tweevoudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie Raymond Wennekes je alle tips die nodig zijn om jouw foto’s wèl die wow-factor mee te geven.

Hij legt je onder andere uit welke basisregels er zijn binnen de macro-fotografie, wat je er voor moet doen om je foto’s direct zo goed mogelijk uit de camera te krijgen en net dat beetje extra voor macro-fotografie met snootbelichting.

Schrijf snel in voor Workshop Macrofotografie

Lijkt je het wat? Schrijf je dan snel in voor de workshop van 30 maart aanstaande. Kun je niet op deze datum, maar zou je wel graag de workshop willen volgen? Laat het ons dan weten, dan hoor je het direct als er een nieuwe datum gepland is.

Deze cursus bestaat uit één zaterdagmiddag (12.30 -16.30 uur).
Locatie: cursuslokaal boven de showroom van Onderwaterhuis.nl in Oud Gastel (bij Roosendaal).

Meer informatie over deze en andere cursussen, kan je vinden op: www.onderwaterhuis.nl

Bekijk ook: De roep van de orka

Anderen lezen ook:  Mares Flexa Z-Therm: uitblinker