Heerlijk, de zomer! Onze bleke gezichten kunnen wel wat kleur gebruiken, en wat denk je van die witte melkflessen… Maar een goede huidbescherming is superbelangrijk! En eindelijk is er een zonnebrandcrème die goed is voor jou en het leven in zee. Met de natuurlijke zonnebrand van Amazinc! zit je gebakken – letterlijk en figuurlijk.

Waterproof en zonder een witte waas achter te laten op je lichaam. Wat wil je nog meer? De Amazinc! producten hebben een andere Uv-filter dan de meeste zonnebrandcrèmes, namelijk een combinatie van natuurlijke mineralen (Zink Oxide & Magnesium Oxide).

Dit is heel belangrijk want de meeste zonnebrandcrèmes bevatten oxybenzone wat schadelijk is voor het leven in de zee. En als je dan zo’n heerlijke duik in zee neemt laat je onbewust sporen van oxybenzone achter. Dat wil je niet, want wanneer oxybenzone in contact komt met koraal, verbleekt het en sterft het af.

Amazinc!

Natuurlijke mineralen

Daarom kiest Amazinc! voor een UV-filter o.b.v. natuurlijke mineralen. De producten van Amazinc! zijn goed voor de natuur en fijn voor jouw lichaam. Amazinc! beschermt en hydrateert je huid. En dat allemaal zonder een witte waas achter te laten dankzij de nieuwe formule van de Mineral Sun Screen en Mineral Butter. Ook nog eens waterproof & vegan.

Uiteraard zijn de verpakkingen helemaal vrij van plastic. De aluminium flessen en blikjes zijn goed recyclebaar en de papieren labels biologisch afbreekbaar. De zonnebrandcrèmes van Amazinc! en andere plasticvrije verzorgingsproducten vind je op www.oceonics.nl

Ook interessant voor jou:

Zonnebrand beschadigt warmwaterkoraal nog meer

Koraalriffen hebben last van sommige zonnebrandcrèmes

Anderen lezen ook:  Sepia in Zeeland: hoe fotografeer je ze?